vineri, 1 iulie 2011

Niste ochi superbi,o cariera de invidiat si unul dintre cei mai legeandari tati.Ii uram la multi ani lui Liv Tyler!34 de ani,o varsta frumoasa!


Astazi,fiica cea mare a lui Steven Tyler implineste frumoasa varsta de 34 de ani.
A jucat in nenumarate filme,dintre care si videoclipul "Crazy" alaturi de Alicia Silverstone,videoclip ce a fost plasat pe locul 23 in top 100 cele mai bine videoclip'uri din istorie.
Nu va voi face toata biogarfia lui Liv avand in vedere ca nu are o legatura directa cu lumea rock'ului ci este doar fiica unuia dintre cei mai mari rockeri,o actrita foarte buna si o emeie foarte frumoasa,pe care eu una o admir foarte tare.
In '97 a fost in top'ul celor mai frumosi oameni din lume iar pana la varsta de 11 ani nu si-a recunoscut tatal,tata care a convins-o(cu greu)sa joace in filmul Armageddon.Ironia sortii,avand in vedere ca acum sunt nedespartiti si Liv nu se sfieste sa spuna ca tatal sau imprumuta haine de la ea si ca prietenele ei vorbesc despre ce "bunaciune" este tacsu':)).
Acu' pe buna dreptate:))
Mai multe nu stiu ce sa zic,v-am spus nu stiu prea multe despre Liv si punguta cu informatii din creierasul meu a fost golitam si cam asta e tot ce stiu.
Ii urez un sincer la multi ani si ii spun lui Steven sa se bucure de fata lui si mai ales lui Liv sa se bucure de tatal sau!
Ca,trebuie sa recunoastem ca seamana izbitor(probabil nu va dati seama din poza)dar a luat tot de la Steven:nas,ochi,buze si forma fetei.
Happy Birthday,Liv!

2 comentarii: