vineri, 8 iulie 2011

Prostie + "credinta" oarba=Ciorba de peste rasuflata

Si pentru ca toate viata mea numarul 3 mi-a purtat noroc nu puteam sa las povestea ce tine capul de afis aici de vreo sapt. cu doar 2 episoade,am dreptate?
Probabil v-ati plictisit sa intrati aici si sa cititi despre tampitii ce fac umbra pamantului degeaba si se mai si considera credinsiosi.Dar va jur ca asta e ultima postare ce o are ca subiect pe fufita asta obosita.
Da' na...daca ea continua,eu ce sa ma las mai prejos?Neah,ca unde e vorba de scandal eu is prima pe lista:))Si dupa ce vine aici sa ne povesteasca cum si cand se epileaza ea(:|)ca ne si freca tare grija se duce inapoi pe TPU si imi trimite o cerere de prietenie(va dati seama ca n-am acceptat-o:-??).Sa inteleg ca te-ai saturat de "jignirile aduse la singurele persoane care vor primi acceptu' pentru Rai"?
Pai,hai sa vedem ce zice duduita de data asta nu in 3 comentari luuungi ci in 5,6,7 nici nu le-am numarat mai scurte.

Anonim spunea...

Ba uite ca am ce cauta ,lol voi chiar sunteti satanisti nu vedti cum vorbiti?=))
Si pentru ca ati continuat sa va bagati peste mine nush care din voi nu ma ostenesc sa ma uit,asa ca va rog puneti-va centurile de siguranta ca pornim:>


Anonim spunea...

Acuma va mai intreb odata incetati?:)uite ca fac cata publicitate vreau,voi vedeti-va de treaba cu rockul vostru:P nu zic nimic de voi cat timp nu spuneti si voi,intelegeti odata.Deci terminati?


Anonim spunea...

Si nu am zis ca nu exista rockeri care nu cred in Isus ai vazut ca iarasi nu gandesti cand vorbesti eu ,,conflictul,,asta il am doar intre voi ca voi ati incepu,am dreptate?


Anonim spunea...

inceput* si stiti ceva ,legat de scris nu ma obosesc sa scriu frumos pentru niste nesimtiti.


Anonim spunea...

Uncle Squiggles
Eu nu ma rog la icoanele voastre , informeaza-te ce e ala penticostal.E plin de prosti pe aici.


Anonim spunea...

ce sa zic.... tare v-am ranit ,oricum voi ati inceput ?eu ar trebui sa termin .Macar fiti si voi mai umani parca sunteti animale.si scz AnaisC. dar eu chiar nu suport vorbele urite:) imi pare rau voi sunteti obisnuiti ,dar eu nu stiu ce e ala cuvant urit cateodata mai folosesc cuvinte jignitoare cand ma enervez, si nu ma credeti sfanta ca nimeni nu cred ca va fi dar eu incer sa fiu doar pura,=)) iara ma faceti sa rid,da ce crezi ca unii pocaiti nu se epileaza? ce vorbiti fara sa stiti,eu am inceput sa ma epilez p la 15 ani akma am 16,imi pare rau trbuia mai tarziu akma trb sa stau sa ma epilez ...oricum,ce ma considerati ?dusmanul vostru nr 1?sau ce ca nu inteleg voi ati inceput eu fac ce ar face un om suparat ca ati vorbit urit ,asa ca sunt si eu om sa stiti,nu ma mai puneti subiectul nr 1 in site-ul vostru ca nu are rost sincer,si v-am facut papusele sclave ca si pe mine ma enervati deja la culme in fiecare zi primesc mesaje utie de la voi puteti inceta?sau macar terminati va rog nu va mai bagati la intrebarile mele,chiar daca fac ,,publicitate,, ceea ce nu incerc sa fac,ma plictisesc ,am sa termin ca dap nu are rost oricum am ceva preteni care asc muzica dinasta ce asc eu si nu mai e nev sa asc si ei si am sa termin,dar va rog din suflet terminati si voi cu vorbele urite ,stiu ca nu sunteti rai si satanisti (acolo undeva in inima voastra aveti catusi de putina bunatate sau multa ,doar ca nu fata de mine ,nu stiu de ce ma uriti atat ,eu chiar nu va urasc dar nu mai vorbiti urit ca v-am zis degeaba vorbiti,nu zic aici aici vb cum vreti dar pe site mai intra copii micuti poate, si na, Deci vreti sa terminam odata,nu mai raspundeti la intrebarile mele decat daca ma ajutati:),nush eu nu prea pun intrebari ca nu am ce ,vad deja intrebari care lea-as pune dar au raspuns si il iau.Va cer scuze la toti ca v-am jignit dar voi chiar sunteti nesimtiti unii din voi.
App voi aici sunteti mai multe fete?App voi aici sunteti mai multe fete?


Si pentru ati raspunde la intrebare:Nu,nu sunt doar fete pe aici.Schioposaurus,care ti-a raspuns:

@Anonim
in primul rand eu sunt rocker inrait si sunt credincios. ma duc la Biserica,am icoane etc.
in al doilea rand esti o proasta! zici ca noi Il luam in ras pe Dumnezeu cand tu nici nu sti ca se scrie Iisus nu "Isus".
sti cand a aparut credinta pendicostala? in 1800 si ceva, pe cand Dreapta Credinta(Ortodoxia) este din totdeauna.
marioneta esti tu vaco!daca zice domnu' peste sarat sa asculti un cacat de kpop tu asculti.
nu ma mai obosesc sa scriu pentru o retardata ca tine. iti zic doar sa te trezesti la realitate.
Hai sictir, nesimtito!

si dispari de pe war n'riot ca daca te prind pe strada iti rup picioarele!

Este baiat si e mai inversunat ca niciodata.
Si...ohh da,fetita.Poate vorbim urat dar macar stim sa scriem si in nici un caz nu scrie "urit","akma" sau "dinasta"."Om" chiulii noi de lascoala da' nu iti trebuie sa ceva pentru a stii ca ai un gram de creier in cap.Pe care tu,evident l-ai uitat pe drum la iesire.Nu stiu ce crede domnita in cauza ca va face in viata daca v-a pupa in cur pe toata lumea,ii va lingusii va cere frumos si nu va musca de gat pentru a abtine ce vrea.
Honey,fara sa ti-o bagi,scoti,tragi si injuri pe toate partile vei face un rahat la care trag toate mustele.Cunosc penticostali acre au terminat clasa a 8-a cu media 10 si cand am intrebat-o ce vrea sa devina mi-a spus "asistenta",adica termini cu 10 si vrei sa stergi babe si mosi la cur?/:)Interesant,foarte interesant.
Si cum zicea inversunatu' zilei(schioposaurus) nu ai ce cauta pe WarN'Riot.Du-te la penticostalii tai si lasa-ne pe noi cu "satanismele" noastre.Nu e vorba de un conflic si nu cedam(ca doar nu e o batalie:-??).Iti spun doar cat de frumos pot:Get the fuck out of here ca n-ai nici piele nici ciocate:))(asta daca va mai amintiti la ce ma refer).
Altceva nu mai zic ca presimt ca urmeaza sa folosesc muuulte *** asa ca va anunt pe voi,satanistii mei de suflet ca eu aduc whiskey'ul in iad si ca asta e ultima postare legata de rahitica asta mica si "credincioasa".
Pe cuvant' de satanist;)

15 comentarii:

  1. Sa speram ca duduia asta a terminat...Ne-am pierde vara tot luandu.ne in gura cu ea...

    RăspundețiȘtergere
  2. maaaaaama! inversunatu' zilei! m-ai flatat. autografele dupa ce termin de scris. Sa nu aud pe vreunu' ca zice ca n-am avut dreptate! sa se duca la pendicostalii ei acolo in tara minunilor unde toti vorbesc frumos si vroiam sa mai zic sa se duca undeva da' las-o asa ca poate vine la usa mea plangand.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea
    ai dreptate este o pierdere din timpul nostru pretios sa vorbim despre psihopata asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Macar ai subiecte de discutat cu ocazia asta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @DarkEmpire Ar fi alte subiecte de discutat,mai bune...

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea
    O fi terminat sau nu eu sigur am terminat ca m-am saturat ca de dimineata sa scriu de ea.Mi se duce dracu' si ultimu' gram de mandrie personala.

    RăspundețiȘtergere
  7. @DarkEmpire
    Gasim noi subiecte mai bune de comentat:-JDupa cum a zis si Andreea.

    RăspundețiȘtergere
  8. @schiposaurus
    Si mhn24 a cerut fara blituri si autografe...nu s-au imbulzit prea multi ca sa i-o ceara=))

    RăspundețiȘtergere
  9. A da? Nu mai pot eu de durere ca tu esti neoprotestant,iubire.
    Daca tu traiesti cu frica ca vei muri in Iad daca injuri o data sau daca "incalci" nu-stiu-ce doctrina ai tu de frustrat religios,e problema ta.
    Nu mai arunca tu cu "satanism" incolo si incoace ca tu habar nu ai despre asa ceva.
    Intoarce-te in coliba ta si roaga-te in continuare la ingerasii tai si Duhul tau sfant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti spune ceva titlul War'n'Riot?
    Razboi si revolta?
    Nu cred. Blogul nu e spalat pe creier de predicatori protestanti care tot incearca sa isi caute adepti ai religiei lor de dreapta.
    Exista religii aparute cu mii de ani inaintea sectei voastre penticostale.
    So fuck off,iubire. Nu cred ca vrei sa te bagi in gura rocker-ilor.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Uncle Squiggles
    Pai nu ca daca se baga in gura rockerilor o baga rockerii altundeva.
    Da de unde atata cultura pe capu' ei ca la ce engleza de balta are:-J
    Ma rog,din partea mea poate sa se balacareasca in continuare,cum am spus,nu mai scriu nimic de sifilitica asta:))

    RăspundețiȘtergere
  12. "Limba română e grele, nu toți poate."

    RăspundețiȘtergere
  13. @episdemais
    "Unii nu poate nici macar prin moticoane":-J

    RăspundețiȘtergere
  14. Of of mai mai. In urma cu 4 luni gasisem si eu un locsor unde ma simteam bine (warandriot.blogspot.com) si acum vad ca vine o oarecare fatuca sa ne spuna ca ea se epileaza la 16 ani! Asa si? Sa fie sanatoasa...dar ce legatura are numele blogului (mai bine spus tematica lui) cu epilatul?

    RăspundețiȘtergere
  15. @Maverick
    Nu pe bune puneam advertisment de ala cu 18 ani daca era vorba de epilat sau mai stiu eu ce...neah:-J ce sa priceapa "crestinu'"?:-J

    RăspundețiȘtergere