duminică, 10 iulie 2011

Sondaj:"Care este cea mai buna melodie Guns N'Roses?"

Ori rahatu' asta de blogosfera e un rahat in adevaratul sens al cuvantului si de'a boalei mie nu imi merge cum trebuie ori netu' meu este varza(merge perfect da' asta nu mai conteaza).Idee e ca mie nu mi se vede nici un vot la ultimul sondaj asa ca l-am hotarat sa il inchei si pe acesta cu GN'R si sa le las asa ca deja au inceput sa ma dispere...il voi posta peste acteva zile pe cel cu tobosari si cand o sa dea bunul Dumenzeu sa merarga porcaria asta o sa il postez si pe cel cu melodiile Bon Jovi.
Care este cea mai buna melodie Guns N'Roses?
14 Years
0 (0%)
Better
0 (0%)
Chinese Democracy
1 (2%)
Civil War
1 (2%)
Coma
0 (0%)
Don't Cry
9 (18%)
Dust N'Bones
0 (0%)
Estranged
3 (6%)
Garden
0 (0%)
It's so easy
0 (0%)
Knocking on heavens door
1 (2%)
Live and let die
0 (0%)
Mama Kin
0 (0%)
My Michelle
0 (0%)
Nightrain
0 (0%)
November Rain
5 (10%)
One in a Million
0 (0%)
Paradise City
7 (14%)
Patience
2 (4%)
Rocket Queen
1 (2%)
Since I Don't Have you
0 (0%)
Sweet Child O'Mine
10 (20%)
You Could Be Mine
0 (0%)
You're crazy
2 (4%)
Welcome to the jungle
8 (16%)

Si din nou am avut dreptate,Sweet Child O'Mine avand cele mai multe voturi(un total de 10)si,ma rog,cea pe acre am votat-o eu,Welcome to the jungle doar 8,acceptabil ce sa zic?
Mdea,voi incerca sa ma rog la zeitatea blogurilor sa faca naibii ceva cu sondajele ;u' epste ca deja ma zgarie pe creier si daca DarkEmpire mi-a facut un serviciu si mi-a dat un copy/paste cu sondajul melodiilor Bon Jovi,singura melodie votata fiind Livin' on a prayer(presupun ca de el)mie nici macar atat nu imi arata.Schioposaurus dand de stire ca a votat It's my life(nu imi apare nici mie nici lui)iar eu care am votat Born to be my baby acesta este singurul titlu' care imi apare ca marcat.Sa inteleg ca nimeni nu vede decat propiul vot.Halal blogareala...anyway...ne luam ceva timp adio de la voturi si speram ca o sa mearga pana nu ma enervez de tot(da,bine si daca ma enervez ce rezolv?:-J)

8 comentarii:

  1. Eram sigura ca Sweet Child O'Mine va fi fruntasa...Eu am votat Estranged.
    Oricum,daca Sweet Child O'Mine e prima piesa care apare daca dai search 'Guns N'Roses' pe YouTube,e normal sa fie cea mai votata,cu toate ca nu e cea mai buna piesa a lor[nu zic ca nu e buna,e geniala,doar ca nu depaseste Don't Cry,Estranged etc...nu-mi sariti in cap].

    Referitor la sondaje: poate dumnezeii Blogger sunt la Bon Jovi si nu timp sa administreze siteul :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea
    Eu una nu iti sar in cap da' numa' sa nu vada maicamea ce ai zis(numa' eu stiu cat m-a plimbat in juru' Bacaului cu 170 la ora si Sweet Child O'Mine la maximX_x).Ii fac eu:Pune,mama alta piesa ca disper!
    La care ea:Mai au si alta?/:)
    AhhhX_x...ma rog,pentru mine favorita ramane Welcome to the jungle avand in vedere ca este prima roc pe care am ascultat-o(Doamne,o iubesc).

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,si la mine Welcome To The Jungle e printre primele.
    :-? vreau si eu o mama ca a ta...pe mine mama ma dispera cu pop din anii 80...nu ca nu mi-ar placea,dar devine enervanta :-L

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andreea
    Nu,n-ai vrea,crede-ma:))
    Azi dimineata vine si ma trezeste din pat sa ma intrebe cum il cheama pe tobosaru' din Guns(la steven se referea)ca cica i se pare ei dragut:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand mai faci de-aia cu Guess The Face?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Andreea
    Imediat termin de scris o Lectie de stil si dupa aia fac:)

    RăspundețiȘtergere