joi, 23 februarie 2012

Evaluare

Dupa ce am intrat in competitia pentru cel mai bun blog,dupa propunerea doamnei Carmen(careia ii multumesc inca odata cu aceasta ocazie)am observat ca o parte semnificativa din blogurile care se lupta de asemenea pentru titlu sunt de'a dreptu proaste(nu voi da nume).
Si nu o spun din invidie,neprofesionalism sau orice alta cauza bine fondata intr-o competitie,pur si simplu am citit o parte din postarile unora dintre bloguri si mi s-au parut de'a dreptul jalnice.
Imi place sa cred ca stiu sa apreciez un blog,stiu sa apreciez ce merita apreciat si hai sa dam cartile pe fata,acele bloguri nu merita apreciate,nu merita citite macar daramite sa se afle intr-o stfel de competitie.Si nu spun prin acestea ca WarN'Riot ar fi superior in vreun fel,de asta nu am dau nici nume,probabil nu au acelasi "domeniu de activitate" ca WarN'Riot,probabil nu dezbat si contopesc prostia umana dar nu sunt bune,chiar nu sunt bune si o postare de 3 randuri si alea preluate din alte parti nu cred ca ar trebui luata in considerare.
Am vazut asta inca de la inceput si mi-a placut sa ma gandesc ca poate ei participa la astfel de competitii de mai mult timp si ca WarN'Riot e in prima de acest gen,sunt fara experienta.Dar nu iti trebuie prea multa experienta pentru a-ti da seama ca un blog este de toata jena.
Am vrut doar sa fac aceste precizari pentru a vedea daca mai e cineva printre voi care crede acelasi lucur sau si mai bine,care crede contrariul.
Repet:Nu voi da numele acelor bloguri si cu siguranta nu ma refer la toate,din pacate cele mai bune din acea lista au un punctaj nesemnificativ.

Va reamintesc unde sa votati in acest sondaj:

http://www.mostwantedblog.org/vot-concursuri/

In partea dreapta a paginii.Si nu uitati:Si un comentariu in care mentionati ca ati votat WarN'Riot valoreaza 5 puncte,deci nu va sfiiti:)).

Fie ca cel mai bun sa castige!

4 comentarii:

  1. Mda,multe bloguri sunt chiar aiureli care nu au ce cauta in competitie...Dar nu-ti face griji,multe dintre ele au cel mult un vot ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema e ca m-am referit si la unele dintre cele mai votate.

      Ștergere
  2. Încă o dată... e meritul tău că m-ai făcut să te propun pentru premiul MWB.
    E o diferenţă mare între premiul pe care l-ai primit (se acordă cu mare atenţie blogurilor care îndeplinesc obiectivele promovate de MWB) şi concursul despre care scrii aici. Înscrierea e liberă, iar rezultatele depind de valoarea blogului, dar şi de lungimea listei de mess şi de câte mass-uri trimiţi, de numărul prietenilor pe facebook, etc...
    Să zicem că e mai mult un premiu de popularitate;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a parut ceva ciudat in prima instanta,acum ca stiu ca este legat de popularitate macar nu mamai enervez:))

      Ștergere