marți, 14 februarie 2012

WarN'Riot se afla pe lista blogurilor premiate de catre Most Wanted Blog in luna Februarie!


In urma mesajului:

"Buna ziua,
Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

Am aflat ca blogul pe care il posed de mai bine de un an,WarN'Riot se afla pe lista premiantilor pentru luna Februarie.Auzisem de aceste premii cu ceva timp in urma dar nu stiam cum se poate intra in competitie sau cum se poate castiga.
Ei bine,acum cateva minute am aflat ca WarN'Riot a reusit din 174 de bloguri propuse pentru luna Februarie si se afla pe lista castigatorilor.Si daca de obicei nu dau mai nimic pe un premiu anost si fara insemnatate de data aceasta chiar sunt mandra.Sunt mandra pentru ca am muncit pe rupte,il merit pe deplin(cu modestia aferenta)si de un an am reusit sa fac prin WN'R un loc de intalnire pentru oamenii inteligenti,un loc unde sa ma simt bine si asta este cel mai important.
In momente de astea,mereu cand vad cate un comentariu pozitiv(chiar si unul negativ)realizez cate am putut sa fac cu blogul asta in primul rand pentru mine si ca eu chiar am realizat ceva.
Chiar as vrea sa aflu cine a propus WarN'Riot pentru aceasta distinctie si sa va multumesc voua,celor care il cititi in fiecare zi pentru tot ce faceti si cum il tineti in viata.

http://www.mostwantedblog.org/2012/02/14/premiile-mwb-februarie-2012/

Multumesc celui care m-a propus,comisiei si in special voua!

12 comentarii:

  1. Felicitări,Anais!Asta este răsplata bine meritată pentru toata munca şi dedicarea ta!
    Long live War N'Riot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru' mana.
      Ti-am spus care e propunerea mea,plus ca tu ai fost prima persoana care a aflat vestea.

      Ștergere
  2. Uau, chiar ma bucur pentru tine. Meriti pe deplin premiul. Multumim ca existi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma bucur mult pentru aceasta realizare a ta si imi imaginez cat de mult conteaza penru tine. Chiar pui pasiune in ceea ce faci si "ai grija" sa ne-o arati. Si, daca stiu ceva, stiu sigur ca nu ai fost atinsa de sindromul lenei (cum sunt eu uneori:)) ), de aceea postarile curg pe War N' Riot. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut perioade in care ma uram pentru ca nu eram in stare sa pun la un loc cateva randuri din care sa rezulte o postare dar usor usor cu ceva muzica buna mi-am revenit,am cazut din nou dar cand vad asemenea reactii,nominalizari sau un simplu zambet din partea cititorilor ma declar multumita si stiu ca trebuie sa merg mai departe.

      Multumesc!

      Ștergere
  4. Felicitări şi bine ai venit printre premianţii MWB! Cred cu convingere că îndeplineşti calităţile pe care Most Wanted Blog le caută şi că ai toate motivele să fii mândră de această reuşită! Mult succes în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am multumit deja,o mai fac odata.M-ai facut sa simt gustul victoriei,multumesc!

      Dar am totusi o intrebare:
      Din aceasta lista se va alege un blog ca fiind "cel mai bun"?

      Ștergere
  5. Nuu! Acela e un concurs la care te înscrii, dacă vrei în fiecare lună, şi se face un punctaj în funcţie de voturi, de comentarii vot şi alte criterii pe care nu le mai ştiu:)). Primele 5 bloguri din fiecare lună sunt înscrise automat la concursul care desemnează blogul anului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari AnaisC,meriti din plin premiul asta!

    RăspundețiȘtergere