sâmbătă, 12 februarie 2011

Inca mai suntem copii!


Si Doamne ce frumoasa erau:X
Nu aveti cu sa nu va amintiti zilele calduroase de vara cand copii tipau afara iar tu stateai cu castronu' de cereale in brate si te uitai la
desenele animate pe care nu le vom uita niciodata.Daca la 30-40 de ani va va intreba cineva la ce va uitati cand erati mici nu veti raspunde:"Hannah Montana."Nu,va asigur!Veti spune Viata cu Louie , Tom si Jerry sau Piratul Jack cel teribil.Nu pot sa cred ca desnele care ne faceau sa radem sa plangem si sa stam cu inima la gura pe toata durata episodului au fost schimbate cu seriale(nu sunt desene)in care sunt promovate "vedetele" Disney,"vedete" doar pentru ca apar intr-un serial pe un post de "desene animate" cum ar trebuii sa fie Disney Channel(de fapt cu era pe vremuri).Noi nu mai avem ce face decat sa intram pe YouTube si sa cautam episoadele copilariei.
Dar adca nu stiti ce sa cautati uitati-va printre
randuri la lista de mai jos si poate va alegeti de acolo.;)
Scooby Doo:


Nu cred ca exista caine mai celebru decat Scooby Doo.Fie ca ai 12,20 sau 50 de ani ai vazut macar un episod din celebrul desen animat,acesta fiind difuzat din 1969 in coace(pana si bunica l-a prins:))Sigur il stii pe fricosul ,neindemanaticul si totusi atat de increzatorl Scooby Doo si pe prietenul lui cel mai bun,Shaggy.Desenul animat este compus din cele 5 foarte bine cunoscute fete:
Scooby Doo,Sha
ggy,Velma(cea care le stie pe toate si,bine inteles rezolva toate misterele),Fred(cel sarmant si foarte arator,indragostit de Daphne)si Daphne(fata finuta indragostita de Fred).Deci...Scooby Doo,Where are you?
Uitati un mic exemplu:



Viata cu Louie:
(Un pestisor pe nume Piper)
Pot spune fara prea mult timp de gandire ca Viata cu Louie este ,a fost si va fi cel mai bun desen din cate am vazut(opinia mea),si bine inteles preferatul meu.O idee atat de simpla despre viata unui pusti grasun de 8 ani ,nu prea popular provenit dintr-o familie simpla din Cedar Knoll,Wisconsin a devenit unul dintre cele mai bune desene.Poate ca glumele spuse (fara macar sa-si dea seama)de Andy Anderson sau poate ca dragostea materna specifica daruita d
e Aura Anderson fac serialul special.Dar totusi este o familie simpla,cu 11 copii si cu personajul principal Louie pustiul de 8 ani al familiei Anderson.E ca un jurnal filmat al vietii de zi cu zi,poate ca ne place pentru ca este atat de apropiat de realitate,chiar de viata noastra.
Priviti unul dintre episoadele mele favorite(datorita lui Andy,merita un Oscar:)))
"In spatele oricarui antrenor bun":


Tom & Jerry:
Unul dintre cele mai cunoscute seriale pentru copii.Si totusi de ce?Nu contine vulgaritate,nu contine pornografie mascata.Nici macar nu contine oameni daca stau sa ma gandesc bine.Este doar viata extraordinara a doi "prieteni" foarte buni,Tom(motanul) si Jerry(soricelul),dar nu mai trebuia sa mentionez asta,deja stiati:-j.O lume intreaga stie.Generatii intregi stiu cum celebrul motan fuge dupa si mai celebrul soricel ,fara sa-l prinda niciodata.Bine inteles mai exista si personaje secundare,Spike(fiorosul catel cu acel os stralucitor specific,ca un fel de morcov pesntru Bugs Bunny:)),varul lui Jerry si pisicuta alba ce l-a sedus pe Tom:X
Haideti sa vadem cateva minute de magie infantila,frumoase amintiri!



Piratul Jack cel Teribil:

Normal,cand eram mica imi era frica de pirati!Pana cand am vazut primul meu episod din serialul Piratul Jack cel teribil,"insula roz si pufoasa".Nu era doar un serial era ceva mai mult.Parea ca este un pirat adevarat.De fapt,asta si era.Avea voce de pirat,nasul lung,barba,o nava destul de...asemanatoare cu una a unui pirat:)) si bine inteles avea si ajutorul aferent,in cazul nostru sobolanul Snack.Snack era neindemanatic iar Jack era piratul clasic.Voce groasa si artagoasa,extrem de parsiv si foarte viclean.
Piratul Jack cel Teribil-Insula roz si pufoasa:


Copiii de la 402:
Celebrul serial are o tema la fl de simpla ca si celelalte.O clasa.In cazul nostru "clasa 402"o clasa cu toate tipurile de copii.Parsivi,tocilari,natarai si "oaia" neagra.
Personajele principale sunt fara indoiala Jessie McCoy (biataul prostut ce nu invata si joaca jocuri pe calculator toata ziua cu o mama grijulie pe cap ce il ameninta ca il trimite la scoala militara.)
Nancy Francis(fata laudaroasa ce incearca sa fie populara,este ambitioasa si vrea sa ii tina pe toti sub papuc.Este prietena cu Jessie si vrea sa devina prietena cu Penny Grant.)
Polly McShane(tocilara clasei,incearca sa ii faca pe toti cuminti.Nimeni nu o asculta iar ea incearca sa devina populara intrand in vorba cu toata lumea.Trebuie mentionat ca are o pasiune ciudata pentru...lingurite si vorbeste mereu de tara sa natala,Lituania,chiar daca discutia nu avea legatura cu asta.)
Vincent(Vinnie)Nasta(Vinnie este oaia neagra a clasei,prieten foarte bun cu Jessie de asemenea nu invata si se joaca pe calculator toata ziua.Incearca sa sacpe de teste(desi nu ii prea reuseste)si este unul dintre personajele principale.)
Serialul are in total 27 episoade si 2 sezoane.
Unul dintre episoadele mele preferate-Fiul lui Einstein:

6 comentarii:

  1. La Piratul Jack ma mai uit si acuma pe iutub :)! Mereu ma amuza si ma bine disune! Esti pirat? Nu...sunt supa la plic =))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Preferatul meu ramane Viata cu Louie...Exaact!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam de: http://desenealese.com/wp-content/uploads/2011/05/DMlogo.gif

    Muttley,do something!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Wooden Pints
    Ooo da...na c-am uitat.
    Superbe desene!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand eram mica,ma uitam la Viata cu Louie,Scooby Doo,Pisoiul Eek,Copiii de la 402 si cam la toate desenele ce se difuzau pe Fox Kids.The good ol' days...

    RăspundețiȘtergere
  6. Erau GENIALE desenele alea !! Stiu ca ma uitam in disperare la Copiii de la 402 Piratul Jack Ce-i cu Andy si multe altele!! Si acum le caut pe YouTube si ma uit la ele din cand in cand

    RăspundețiȘtergere