sâmbătă, 21 aprilie 2012

Crude,Rocked and Tattoo'd:Bon Scott

Odata ce Bon Scott a devenit vocea AC/DC si au inceput sa innebuneasca fanele cu diferite orientari sexuale,rock'ul a fost intors iremediabil cu fundu'n sus,si intr-o perioada in care nu multa lume avea tupeul sa incerce ceva diferit si rock'ul avea cu o totul alta fata,pe o scena muzicala in care costumele stralucitoare,parul tapat si machiajul sa barbati era o necesitate,o trupa ca AC/DC nu avea de "trait" mai mult de cateva luni.Cu un rock cat se poate de pur,riff'uri curate si versuri de jale in stilul propriu Bon Scott,trupa parea sa urce incet incet in varful preferintelor vremii(si sa ramana acolo pana azi) ca una dintre cele mai "longevive" trupe rock din lume.
Bon Scott a fost una dintre revelatiile vremii si a inovat in totalitate termenul de "solist".Imbracat in jensii specifici,de cele mai multe ori la bustul gol,deloc cu un fizic impresionant si o voce de aur,Bon a redecat stafeta catre urmatorul nivel si le-a dat de gandit celor nu aveau nimic decat costumatiile extravagante.Si pentru ca aspectul lui "dintr-o bucata" sa fie bine inisat,Bon avea nu doar carisma care la consacrat ci si 6 tatuaje ramase inca un mister pentru mine.Facute cu un aparat de tatuat de mana a 3'a,probabil tatuajele lui Bon sunt,dupa cum am spus un mister total pentru mine,reusind sa definesc doar 3 dintre ele si chiar asa am avut curajul sa fac aceasta postare in care...paradoxal ar trebui sa va spun cate ceva.Imi pare rau,dar datorita "claritati" acestora,am catalogat-o drept misiune imposibila si din nou apelez la cunostiinte sau calitatile voastre vizuale.

Bon are tatuaje pe ambele brate si unul in zona pelvisului.Interesant e ca sunt facute in aceleasi zone pe ambele brate,in partea de sus si de jos(si pe partea interioara a bratului stang).
Singurele pe care am reusit sa le identific cate de cat este cel cu vulturul,sarpele incolacit dupa o sabie de pe partea superioara a bratului drept si semnul tribal(sau ma rog,flacari,nu am gasit poze cu o calitate foarte buna)din zona pelvisului,tatuaj care,cel putin pentru mine a fost necunoscut.




Din nou apelez la cunostiintele voastre pentru a ma lumina si pentru a-mi spune ce reprezinta si celelalte tatuaje ale lui(nu ma las pana nu aflu).

3 comentarii:

  1. Bun de stiut: sa nu imi fac tatuaj cand sunt beat!

    RăspundețiȘtergere
  2. I don't know if this translation is correct, but I've seen a clearer version of the pelvis tattoo. It shows two love birds with flowers and tendrils around them:

    Tatuaj bazinului este de păsări dragoste doi cu flori și înflorește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. They don't look like flowers to me,more like flames,but thank you for the information.

      Ștergere