vineri, 12 octombrie 2012

15 ani de viata,2 ani de blogging



In acest moment in amintesc atat de clar cum scriam postarea pentru cei 14 ani proaspat impliniti anul trecut.Acum o fac pe aceasta,a trecut un an,intr-un an se schimba multe,acum avem poza si citatul saptamanii,mai multe rubrici,mai multe vizualizai si ma puteti numii cum vreti dar mereu cand vine vorba de mine mentionez de blogul meu,chiar si acum,la1 an diferenta fac acelasi lucru si cu siguranta asa va fi in fiecare an.Cum ziceam,s-au schimbat multe intra-devar dar WarN’Riot si AnaisC. au ramas si vor fi mereu la fel.

Nu am fost niciodata mare fana a termenului de “ziua ta”,poate fi ziua ta oricand te simti bine pentru ca si alte cateva mii de oameni isi serbeaza ziua ta,in diferite colturi ale lumii,fiecare cu familia/rudele/prietenii sai si multi folosesc ziua asta ca pretext sa-ti spuna niste vorbe frumoase care sa te faca sa te simti mai bine,o zi in an.Cu ocazia asta revin la intrebarea “Cati ar stii de ziua ta daca nu ar exista Facebook?”.Dar nu asta e important,e important ca persoanele cele mai dragi stiu de asta,eu inca scriu pe fundalul cu limbute,suntem impreuna,ceva mai multi ce-i drept,aproape 117.000 si mereu va fi asa.Pot intarzia postarile o zi,doua,o saptamana(in cel mai rau) caz ca deh,liceul nu e numai lapte,miere si note de 10 asa cum pare dar niciodata nu ma voi lasa de blogging si in acele cateva zile cand nu fac postari parca nici nu mai vreau sa vad limbute sau orice altceva imi aminteste ca niste oameni ma citesc iar eu nu le mai scriu nimic.

Esential e ca AnaisC. e aici,mereu va fi,acum cu un an mai mare,sper ca la aniversarea celor 16 ani sa fim cel putin de doua ori mai multi si daca-mi spuneti ca nu se poate mai bine inchideti gura acum,ca asa am zis si de 100.000,”nu se poate”,uite ca s-a putut,cum se va putea si cu milionul.

Acestea fiind spuse,va urez si voua “La multi ani!”,oricand ar fi ziua voastra si va urez sa va faceti muci pentru mine azi.Minorii,glumesc:))



6 comentarii:

  1. LA MUUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI !!!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Si apropo , eu stiam de ziua ta inainte de facebook :)) pe data de 1 octombrie la ora 6.35 dimineata =)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam ca stiai.CIORBA=)))(nu stiu de ce mi-am amintit de asta)

      Ștergere
  3. Feliz cumpleanoz, amiga! Acum ca ai mentionat de postarea de anul trecut, mi-am dat seama ca mi-a ramas si mie destul de adanc in memorie - poate pentru ca era chiar dupa concert, cine stie. :D Sper si eu ca anul viitor iti voi ura "La multi ani" tot pe blog si poate chiar sa mai avem ocazia sa ne vedem din nou fata in fata pana atunci, nu doar din spatele calculatorului. >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai tu stii ce inseamna primele 2 cuvinte=))Inca nu cred ca a trecut un an si cu siguranta acul viitor ne vom strange de prin toata tara si o sa bem o berica:))>:D<

      Ștergere
    2. Inseamna "La multi ani!" :))
      Asa sa fie, la anul faci cinste!

      Ștergere