joi, 31 ianuarie 2013

Anunt!


Nu urmeaza sa fac o gluma legata de desfiintarea blogului,despre faptul ca ma mut in alta tara sau despre orice alt motiv aparent neadevarat pentru care urmeaza sa nu mai scriu pe blog.
Si chiar daca nu obisnuiesc sa amestec viata personala si problemele din ea cu bloggingul,promit sa o fac doar de aceasta data.

Din motive greu de inteles pentru un fan care isi asteapta artistul favorit de ceva vreme,prezenta mea la concertul Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators de pe data din 5 Februarie de la Sala Palatului nu mai este posibila.Nu o sa le impartasesc aici si aceasta nu este o postare in care ma plang in legatura cu asta,este o postare anunt prin care vreau sa imi vand biletul.Nu as fi facut asta aici daca as fi gasit o modalitate mai buna,dar pana la ora actuala,WarN'Riot e locul unde salasluiesc cei mai multi oameni care asculta muzica buna si pe care pot face o postare legata de asta.

Detaliile legate de pret si livrare le veti primii pe adresa de mail cesarotto_anais@yahoo.com.Biletul este cel din imagine,locul si categorii fiind vizibile(Sector/Categorie A,Rand 13,Loc 16).

Datorita Postei Romane,oricine ar vrea sa-l cumpere ar cam trebui sa se grabeasca,livrarea facandu-se in 2-3 zile din cate stiu.

P.S:Sa nu credeti ca scapati fara un review de la concert,autorul caruia ii revin toate laudele pentru acesta fiind Alex Szollo caruia ii multumesc din nou pe aceasta cale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu