duminică, 13 noiembrie 2011

Black Sabbath bate apocalispa:se reunesc,lanseaza primul album dupa 33 de ani si pleaca in turneu mondial


In dimineata zilei de 11.11.2011,in loc de sfarsit primeam,noi,rockerasii cea mai bune veste a ultimilor 33 de ani:Tatii rock'ului,heavy metal'ului si ai oricarui alt gen muzical se reunesc,lanseaza albumul pe acre il asteptam de 30 de ani si pleaca in turneu mondial.
Vestea deja a zguduit intreg interenetul,televiziuni,chiar si presa de scandal si-a bagat coada in cautare de sanzational marca anii '70.
Dupa zeci de speculatii si reuniuni false infirmate cand de un membru cand de altul,toti cei 4 veterani,membrii originali ai trupei,Ozzy Osbourne,Tony Iommi,Geezer Butler si Bill Ward au anunutat oficial ca trupa intra din nou in activitate.
Am traut deja socul la aflarea vestii inca de vineri,dar am mai asteptat orice portita,cat de neinsemnata pentru a fi sigura ca nu e pacaleala,cum ne-au tot plimbat cu presu' dintr-o parte in alta in ultimele luni.
Ce-i drept pana acum nu au mai aunutat intr-un cadru oficial ci doar au aparut franturi de declaratii mai mult sau mai putin adevarate,acum ca i-am vazut pe toti 4 la aceeasi masa ne putet declara extaziati la gandul ca adevartii Zei ai Heavy Metal'ului vor calca pe plaiuri mioritice.Momentan asteptam albumul care a creeat atat valva,mai apoi lista cu tarile in care vor concerta si daca face parte si Romanica din ea(slabe sanse)vom face pe dracu'-n 14 sa prindem un bilet...ca deh ce rocker adevarat prinde o ocazie mai buna de a "invata meserie" daca nu un concert Black Sabbath?
Reuniunea a avut loc in dimineata zilei cu pricina,in care partea careia ii fileaza o lampa a mapamondului astepta meteoritu',nu cel mai bun anunt ale ultimilor luni din induatria muzicala rock,tocmai de aici au pornit si controversele nelipsite de la asemenea anunturi de interes national.
Pana si locul unde a avut loc aceasta a fost unul simbolic pentru trupele deja consacrate care obisuniau sa isi faca de cap aici,cei 4 anuntand reuniunea in Whiskey A Go Go,Los Angeles.Un loc de la Ward a amintit in timpul conferintei ca fiind un loc de uflet,unde au cantat acum multi ani...amintiri frumoase.
Ce-i drept,in ultimele luni ziua de 11.11.2011 a fost asociata cu inofensiva apocalispa,dar ai' cu frica de God'u metal'ului(mai pe romaneste Ozzy) stiu ca aceasta este ziua mai mult sau mai putin ofiala a Heavy Metal'ului,deci nu puteau gasii un moment mai bun pentru a anunta reuniunea,unde mai pui ca anul acetsa,la aceeasi data deja intrata in istorie(nimeni nu poate rescrie istoria in 3 zile,Black Sabbath poate),anul acesta s-a nimerit a fi si Veterans Day,cu atat mai mult un moment prielnic pentru vestea anului.
Si acum,in final de postare(ca sa nu creada ca am uitat-o de tot)tin sa mentionez ca m-am hotarat pana la urma sa postez ceva legat de reuniunea careia nu prea i-am dat crezare la insistentele AndreeiF,multumesc cerului ca am cititori asa atenti(ca loiali suna prea urat).
Va las cu promo'ul reuniunii si niste franturi de la conferinta de presa de vineri dimineata:







2 comentarii: