joi, 10 noiembrie 2011

Heroina,menage a trois'uri si viata de familie a unui dependent:


In cea mai recenta biografie a sa,"Does the noise in my head bother you?",mai mult decat controversatul Steven Tyler vorbeste despre orice detaliu din viata sa(scenariu numai bun de comedie,drama,documentar porno)ce i-a scapat in "Walk this way",prima carte in care isi povesteste cariera.
Pentru a fii sigur ca vanzarile vor fi mai mult decat mari pentru cartea lansata inca din luna mai a acestui an,Steven continua sa ne ofere pe tava detalii cat mai ... :-? detaliate despre ceea ce contine aceasta.
In ultimul interviu oferit pentru Paris Match a vorbit despre dependenta,vinovatia pe care o simtea fata de copii si sotia sa din cauza drogurilor si fanteziile sale sexuale.

De asemenea motivul pentru care a decis sa isi publice memoriile a fost:

"Am vrut sa fac asta inainte sa ma trezesc cu o punga de droguri infipta in fund, inconjurat de doua lesbiene dezbracate, intr-o camera de hotel din Minnesota."

Si acum ca am inteles modul in care il vom gasii mort,inconjurat de dudui pe invers si "Mr. Brownstone",hai sa ne uitam catre lucruri mai serioase,aceastea fiind depententa care i-a umbrit o buna parte din viata,dar care l-a si facut sa treaca peste multe momente grele,relatia cu cei 4 caopii si relatiile esuate.

"Nu stii niciodata cat de departe te poate duce dependenta. Sunt solistul trupei Aerosmith, trupa exista si canta de 40 de ani, am fost casatorit de cateva ori, am patru copii ... Am avut o viata nebuna. Cred ca nu as fi putut face asta fara cocaina si alcool. Ma refer la suisurile si coborasurile dintr-o astfel de existenta."

"Am pierdut cei mai frumosi ani din viata copiilor mei,ii invatam sa nu fie ca mine,le spuneam ca sunt cel mai prost exemplu.Dependenta e de neiertat,drogurile mi-au distrus viata mea si a copiilor mei."

O viata tumultoasa,o legenda,o adevarata cariera si eu una ii multumesc lui Dumnezeu ca mai este inca in viata,multe nume mari ale rock'ului ar fi trebuit sa moara de mult,Steven e un caz fericit.


5 comentarii:

  1. Am mai spus-o..Omul e o legenda,merita tot respectul pentru muzica lui.Go Steven!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, poate pun laba pe dânsa. Sunt curioasa dacă e mai ceva decât cartea lui Slash.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Scruffs
    Avand in vedere ca Slash este la prima biografie,daca e sa ne luam dupa cazul lui Steven cea de a adoua va fi mult mai "picanta",bine,asta daca va mai urma o "a doua".

    RăspundețiȘtergere
  4. A mai fost un articol in care se prezenta si chestia asta despre Tyler.

    RăspundețiȘtergere
  5. @DarkEmpire
    A fost un articol "Sex,Drugs and Rock N'Roll",nu se prezentau aceste informatii,probabil ceva asemanataror,acest interviu a fost oferit pentru Paris Match in urma cu 4 zile.

    RăspundețiȘtergere