vineri, 18 noiembrie 2011

Paul McCartney lupta pentru animale


Inca din copilaria,Sir Paul McCartney a avut o pasiune pentru animale,de toate culorile,rasele sau marimile,de'a lungul carierei,acesta fiind un element important.
O fire miloasa,o privire si mai miloasa si faptul ca acest lupta pentru drepturile necuvantatoarelor prin tot felul de campanii si prin faptul ca este vegetarian a fost mereu una din calitatile sale principale.
I-a placut sa reflecta acest aspect si a fost genul acela de informatie,care pe langa data si locul nasterii face parte din biografie.
In ultima vreme fiind ocupat cu casatoria si evenimentele obositoare de dupa aia se pare ca nu a uitat de evenimente caritabile si ... cine stie,poate vedem si un album in viitorul apropiat.
Ultima campanie in care este implicat este una de anvergura cu care PETA spera sa dea lovitura,pentru asta ori le trebuie sex,fapt deja consumat,ori o legenda in carne si oase,pentru a da cat mai decent pe ecran(cine naiba mai crede in ce e decent?)au ales a doua varianta.
"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla,toti am fi vegetarieni!" este motto'ul prin care,ajutat de filmul socant in care ne explica modul oribil in care animalele sunt asuprite pentru a le baga noi in stomac,pentru a ajunge,in prealabil in buda incearca sa ne trezeasca la realitate in legatura cu ceea ce inseamna mancare sanatoasa si care prezinta intr-un mod cat se poate de realist tratamentul la care sunt supuse animalele doar pentru ale c*aca noi,frumos,foarte frumos.
Nu ca as fi eu al' mai mare begetarian de pe mapamond,dar cu siguranta sunt unul dintre cei mai mari iubitori de animale,orice vietate cu acei ochisori puri,cu blanita sau fara,care nu pot scoate sunete dar pot exprima orice prin privire si stiu sigur ca doar prin incercarea de fi vegentarian ajutam un suflet care nu poate protesta in fata masinariilor distrugatoare sau prostiei omenesti care ii imping pe acei nenorociti sa omoare doar pentru a le c*ca noi,nemaipomenit.
Mesaj care poate fi transmis prin orice mijloc(probabil functioneaza daca il punem pe manele),dar pe care romanul incuiat nu il va intelege niciodata,ca deh,moare dracu' daca se c*ca verde si nu animale moarte transformate in umplutura maro.

Fie ca sunteti sau nu vegetarieni,fie ca va c*cati verde sau maro si fie ca ati inteles sau nu ceva din acest mesaj,sper ca filmuletul atasat mai jos sa va deschida ochii catusi de putin catre sangerosul proces prin care trec vietatile cu ochii mari si negri pentru ca,in prealabil sa le c*cam noi.

Pentru cei slabi cu stomacul,sentimentul sau inima recomand sa nu urmariti filmul si mai ales segmentul in care angajatii abatorului lovesc de pamant porcusorii cu probleme de sanatate si mai ales subnutriti.



1.Va influentat in vreun fel acest filmulet?
2.Sunteti/ati fost sau ati incercat sa fiti vegetarieni?
3.Sustineti vorba "carnea este cea mai buna leguma"?
4.La naiba,fratilor,mor atatea animale doar pentru a ajunge intr-o canalizare infecta,ce mod infect de a supravietuii avem noi,"fiintele evoluate".

7 comentarii:

  1. 1 Pot sa spun ca mi-a deschis ochii. Nu stiam ca animalele sunt chinuite in halu' asta, in unele momente nici nu am putut sa ma uit.
    2 Nu, de mica sunt obisnuita sa mananc carne. Insa mi-ar placea ca pe viitor sa o consum intr-o cantitate mult mai mica.
    3 Am auzit des vorba asta, taica-meu obisnuieste sa o spuna, dar nu sunt de acord cu el.
    4 Carnea este o parte importanta din alimentatia noastra, dar nu neaparat esentiala. Dar cu siguranta lucrurile ar sta mult mai bine daca fiecare ar incerca sa o manance mai putin sau chiar deloc.
    Felicitari pentru postare si mai ales pentru mesajul pe care l-ai transmis!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Innocent Phantom
    Am incercat sa trec peste durerea provocata de primele secvente din filmulet si am facut o postare,gandindu-ma neaparat ca trebuie sa impart si cu voi campania asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Imaginile sunt preluate dintr-un documentar pe care l-am vazut de ceva timp.
    2.E cam greu sa te obisnuiesti fara carne
    3.Nu

    RăspundețiȘtergere
  4. @DarkEmpire
    Preluate sau nu,aceste imagini sunt mai mult decat adevarate.Nu iti trebuie o tarie imensa de caracter pentru a renunta la a baga animale moarte in stomac.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate dreptate ai.Eu nu sunt vegetariana..si mi-ar fi greu sa devin.Insa chiar o sa incerc..o sa consum mai putina carne.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. @AndreeaF
    Nu mie trebuie sa-mi multumesti,ci celor de la PETA care chiar daca isi promoveaza campaniile prin moduri mai mult sau mai putin pornografice(nu e cazul acesta)exprima adevarul gol-golut.

    RăspundețiȘtergere