luni, 23 ianuarie 2012

Rock N'Roll Theatre(AnaisC. & Andreea McKagan):

Intr-un timp de rastriste pe un teritoriu minat,2 creiere din prima linie de front impotriva prostiei,AnaisC. si Andreea McKagan si-au unit potentialul si dragostea pentru muzica buna si au creeat un loc sigur,o fortareata impenetrabila prin zidurile careia elementele de baza ale societatii(vulgaritatea,prostia si batjocura)nu trec.Au creeat un loc unde toti cei cu pasiune pentru muzica buna,creierul cat de cat functional,ambitie si inversunare pot spune ca se simt bine.

Sunt cuvintele intelepte pe care a trebuit sa le creez intr-un timp limita pentru a putea creea o pagina de Facebook cu o descriere favorabila pentru cel mai nou proiect al meu(al nostru).

Initial pornind de la o idee fara inceput si sfarsit pentru o noua rubrica,o chestie in 3,unul din cei 3 a cazut si am ramas doar noi,fetele.Ca deh...femeile se dezvolta intelectual mai rapid si,deci lucreaza mult mai bine impreuna.Si cum o idee nu vine niciodata singura,am zis sa transformam toata chestia intr-un blog nou,un blog in 2,primul blog din cele 12 care le-am avut pana acum in acre lucrez cu cineva si sper ca spiritul meu de echipa sa functioneze macar de aceasta data.

Nu stim exact ce va fi,stim doar ca il vrem cat mai mare,vrem o chestie care sa poata fi comparta cu WarN'Riot sau Real Music Zone si sa ma mandresc si eu ca am putut face o echipa care sa duca la un rezultat macar odata in viata,lauda departe de a fii adevarata pana la momentul de fata,totul are un inceput.

Am inceput aseara si pana in aceasta dimineata se pare ca este cat de cat gata,cel putin primele idei,avem un design,avem un fundal arhi-modificat(ne-a luat vreo 2 ore sa ne ocupam doar de asta),un favicon care urmeaza sa fie schimbat cu acel vinil care poate fi vazut si pe Facebook,o reclama favorabila pe unul din principalele bloguri ale uneia dintre autoare(urmeaza sa faca asta si Andreea) si pare promitator.Si WarN'Riot a pornit din nimic,aveam limbute si un vis si a ajuns la aproape 80.000 asa ca nu ma pot plange.

Nu stim exact ce vom face dar stim ce vrem(cel putin ce vreau eu):Sa imi demonstrez ca pot lucra in echipa,un nou loc pentru oamenii care stiu ce este muzica buna,o colaborare care a inceput foarte bine si o idee de blog inceputa chiar de ziua Andreei,deci,din start cu potential.Initial voiam o "enciclopedie" in care sa vorbim doar despre cele mai importante evenimente rock de'a lungul anilor,genuri,decade,artisti etc... dar acum e ceva mai mare,e deja un blog,e blogul nostru.
Right,Watson?

Bine inteles,pentru a putea face aceasta noua portita de scapare sa functioneze avem nevoie de voi,cum ati facut si pana acum pe WN'R sau RMZ,cum ati stiut sa apreciati in doua parti ceea ce am scris,o puteti face in aceeasi loc pentru ca,de azi vesnica indragostita Mrs.McKagan si (permit sa imi pun si eu un pseudonim) Inversunata AnaisC. au blog impreuna si la naiba,imi place ideea!

Fara alte introduceri,va invitam pe blogul nostru,Rock N'Roll Theatre care promite sa aiba cat mai multe postari coerente,texte originale si nebunia cu care v-am obisnuit amandoua pana acum.

Si inca ceva(probabil mai important decat tot ce am scris pana acum in aceasta postare):Un blog nou inseamna un nou inceput dar nu si un sfarsit pentru ceea ce faceam pana acum,pot sa va asigur(si din partea Andreei)ca WN'R si RMZ vor continua la fel ca pana acum,cu rubricile cu acre v-am obisnuit(pe care le vom pastra aici,nu le vom transpune acolo),cu top'uri,postari libere si expresii proprii.
Pe Rock N'Roll Theatre va fi altceva,ceva nou,inovator,ceva in echipa si din 2 creiere nu poate iesi decat ceva mare:

www.RockAndRollTheatre.blogspot.com

http://www.facebook.com/pages/Rock-NRoll-Theatre/306225029428552?sk=wall

Si...bine inteles,voi fiind cei mai importanti trebuie sa va intrebam(momentan doar eu)ce parere aveti de acest nou proiect:

1.Ce parere aveti despre noul blog?
2.Se va ridica la inaltimea celor 2 cu care v-am obisnuit,WN'R si RMZ?
3.Credeti ca voi putea lucra in echipa(Watson,I swear I'll try)?:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu