miercuri, 25 ianuarie 2012

Iata cum o "pisicuta" poate ridica o sala intreaga in picioare prin voce si nu prin vulgaritate:

Trupa Pussycat Dolls,un numar relativ mare de dudui care se scuturau din toate incheieturile pentru un pic de atentie este arhi-cunoscuta,solista de asemenea,Nicole Sherzinger,care pe langa faptul ca face(ma rog,facea)parte dintr-o trupa plina de schimonoseli dezbracate si vulgare,sa frecat de Snoop Dog intr-un videoclip si se numara prin toate celelalte "artiste" care pun accent pe aspect are si o voce absolut superba pe care o stirbeste cu toate acestea enumerate mai sus.
Bine inteles,probabil(nu,mai mult ca sigur)daca iesea pe piata cantant muzica adevarata in care isi poata consuma talentul la adevarata sa valoare nimeni nu ar fi luat-o in seama,dar asa daca ani buni a facut videoclipuri semi-porno,a aparut pe scena mai mult in chiloti si a cantat melodii despre cat de mult o doreste respectivul nu ar fi avut nici un fel de credibilitate,nimeni nu ar fi luat-o in seamna si ar fi trect-o in randul artistelor infime cu voce,cui ii mai pasa de asa ceva?Ei bine,daca dupa o cariera in care s-a bazat pe toate cele enumerate iese in fata cu asa ceva(imediat va arat ce)si ne arata ca are un asemenea talent toata lumea ramane cu gura cascata si spune "nu asi fi crezut-o in stare".
Ei bine,pe langa faptul ca in cariera s-a bazat pe buci,in ziua de azi un elemnt vital,tipa chiar are talent si a cantat melodia "Phantom at the opera" fara greseala,o interpretare superba.

Bravo ei!


Un comentariu:

  1. E trist cum unele talente(din ce in ce mai multe) isi irosesc vocile cantand piese mediocre,care nu le scot in evidenta abilitatile.
    Cat despre melodie,e absolut superba,o ador de cand eram clasa a 5a si o ascultam in fiecare zi in drum spre scoala.

    RăspundețiȘtergere