duminică, 15 aprilie 2012

50 Things About WarN'Riot(list):


Acum cateva zile surioara mea rubeolica a facut o lista cu lucruri despre ea,si pentru a nu fi plagiat in totalitate m-am gandit sa fac o lista,ce-i drept mai scurta cu lucruri despre WarN'Riot pe care,probabil nu toata lumea le cunostea(pe unele dintre ele nici eu nu le cunosteam).
Cu siguranta sunt mai multe lucruri de spus despre acest blog,dar pentru moment am adunat doar 50(si alea cu greu)sper sa va satisfaceti curiozitatea si cu atat si,evident daca aveti vreo nelamurire/intrebare legata de orice de pe acest blog sunteti liberi de a cuvanta.




50 Things About WarN'Riot:

1.Am facut prima postare pe 29 Decembrie 2010,dar blocul a fost “inventat” cu cateva luni bune inainte

2.Inainte de WarN’Riot am mai avut 15 bloguri pe care,in prealabil le-am sters

3.Este singurul blog al carui nume si fundal le-am ales in 4 minute

4.”Limbuta”,logo’ul Rolling Stones a devenit un logo si pentru WarN’Riot

5.Ideea cu citatele a pornit din vara anului trecut,primul pe care l-am omagiat fiind Kurt Cobain

6.Prima melodie rock pe care am ascultat-o(cu voia mea si nesilita de nimeni)este “Welcome to the jugle”care,intre timp a devenit imnul WarN’Riot

7.WarN’Riot are 456 de postari dintre care:

-36 de top’uri

-un top 1000(nu am vazut multe bloguri/site’uri muzicale avand asa ceva)

-15 liste

-Rubrici muzicale(Hot as a rock,Love Classic/Love Hard,Always in Charts,Ladies Sounds Good,Living After 00’s)

-Rubrici in care abordam diferite teme(Sex,Drugs and Rock N’Roll,5’O Rock,Definitii si pareri,School of Rock)

-Peste 30 de sondaje

-Postari libere

-Stiri

-Analiza muzicala

-Si mai urmeaza altele…

8.Pe blog au fost postate pana acum peste 1200 de poze

9.Nu am avut postari exclusiv pe WarN’Riot la care sa fi participat si altcineva(aici nu intra top’urile pe care le-am facut in parteneriat cu altcineva,fiind postate si pe blogul acelei persoane sau interviurile)

10.WarN’Riot are pagina de facebook abia de luna trecuta

11.WarN’Riot s-a aflat pe lista blogurilor premiate de catre Most Wanted Blog in luna Februarie si a intrat in competitia pentru “Cel mai bun blog al anului”

12.Datorita acestui blog am intalnit oameni minunati care imi impartasesc pasiunea,cu 2 dintre cele mai apropiate persoane am facut si 2 bloguri(Rock N’Roll Theatre si Our World Was Born in Written Pages)

13.Pana la ora actuala,pe WarN’Riot sunt postate 1975 de comentarii

14.Am folosit expresia “al naibii” pe acest blog decat am facut-o toata viata mea:))

15.Au fost multe lucruri care au deranjat de cand am blogul asta:))

16. Culorile blogului(alb,negru,rosu)vor ramane aceleasi mereu

17.Cand am facut toxi infectie alimentara de la nu stiu ce dracie care m-a rapus la pat,WarN’Riot a fost sinurul loc in care mi-am mai varsat amaru’

18.In prima luna am avut doar 300 de vizualizari

19.Dupa 2 luni a aparut si prima persoana care urmarea WarN’Riot

20.Pe WarN’Riot am folosit prima data widgeturile(mi-a luat ceva sa ma prind care si cum e)

21.De asemenea WarN’Riot a fost primul blog care a avut mai mult de 10 postari,vazand asta am stiut ca e ceva de viitor

22.Cand am facut 1000 de vizualizari eram beata de fericire(la 100.000 cred ca intru in coma alcoolica:)))

23.Chiar daca v-am intrebat in vremurile depresive si lipsite de inspiratie cum va surade ideea de a mai lua pe cineva sa scrie impreuna cu mine,chestia asta nu se va intampla niciodata si oricate bloguri imi voi face,pe WarN’Riot voi scrie eu si numai eu

24.Am creeat stranse prietenii cu ajutorul acestui blog

25.Am avut probleme la scoala datorita acestui blog :))

26.WarN’Riot si-a inceput promovarea pe TPU,de unde am preluat si subiectul a 2 articole care au facut senzatie la vremea lor:))(de mult nu mai rasesem asa)

27.Numele blogului are legatura cu revolta pe care voiam sa o fac fata de prostie la momentul respectiv,are legatura cu faptul ca eu voiam sa schimb prostu’ in geniu si magaru’ in cal.Intre timp am realizat ca asta nu se va intampla niciodata si ca am intalnit oameni cu creier aici,dar titlul va ramane acelasi mereu:)

28.Cand am potat un top 50 cu cele mai proaste cover’uri(impreuna cu codurile de pe YouTube)blogul abia se mai misca

29.Am inceput cunoscand maxim 5 melodii a 3 trupe(Guns N’Roses,Bon Jovi,Metallica)si daca eram sa ma intrebati ceva despre muzica rock la inceput va dadeam un raspuns ambiguu fara sens si lung.Am castigat toate cunostiintele in materie de muzica(si nu numai)pe care le posed acum datorita acestui blog.Facand top’uri,liste,recenzii aflii o sumedenii de lucruri.

30.Inainte de consacratul “AnaisC.” Ma numeam BrEaTh-Is-NoT-LiFe

31.Primul comentariu l-am primit pe data de 18.01.2011(si eram in culmea fericirii:)))

32.Unul dintre primii cititori care a comentat de la inceput pana la sfarsit este Maverick(si nu se sfieste sa-mi scoata ochii cu asta.Glumesc:)))

33.La fiecare comentariu imi creste inima sau tensiunea…

34.Inca de la inceput am vrut ca fiecare sa fie la locul ei,nu un amalgam de idei urcate pe un blog,de asta am facut diferite rubrici

35.Am vrut inca de la inceput ca blogul sa aiba un scop precis,detest genul acela de blog-jurnal

36.Cea mai comentata postare de pe WarN’Riot este http://warandriot.blogspot.com/2011/05/ce-am-facut-sa-merit-asta.html cu 49 de comentarii,urmata de http://warandriot.blogspot.com/2011/07/lumea-nu-se-rezuma-la-usa-si-europa.html cu 39 de comentarii

37.Cea mai vizionata postare de pe blog este http://warandriot.blogspot.com/2011/03/logos.html cu 7007 vizualizari urmata de http://warandriot.blogspot.com/2011/04/i-love-nature.html cu 1859 vizualizari

38.Variantele pentru poza de fundal a blogului au fost:Logo’ul Rolling Stones,logo’ul Bon Jovi,o nota muzicala,un Gibson Les Paul,coparta albumului Appetite for Destruction sau o poza cu Slash

39.Aveam perioade cand faceam si 3-4 postari pe zi(sa speram ca o sa ne intoarcem cat mai curand la ele)

40.Dupa ce am simtit “succesul” cu WarN’Riot am jurat sa nu-mi mai fac alt blog(Ooops:)))

41.Inainte de a devenii un blog de muzica,WarN’Riot era destinat wrestling’ului

42.Am avut o perioada in care am vrut sa transform blogul intr-unul de stiri/sarbatoritii zilei/melodia zilei

43.De asemenea am avut un moment in care am vrut sa-l transform in fan club Bon Jovi

44.Principala sursa de vizualizari este Google:

-Google.ro-28172

-Google.com-10216

-TPU.ro-6743

45.Principalele cuvinte care mi-au “adus” vizualizari sunt:

-happy birthday-876

-nature-850

-skillet-834

46.Atata timp cat nu o vor schimba,voi folosii interfata veche blogger mereu

47.Scriu majoritatea titlurilor in engleza(mai ales la top’uri,liste etc…)pentru simplul fapt ca arata mai “profesionist”:))

48.La inceput singurele postari erau melodia zilei/sarbatoritul zilei/trupa zilei

49.Nu m-am exprimat nicaieri mai bine decat am facut-o pe acest blog

50.Este cea mai mare realizare a mea


Cu riscul ca repetarea devine enervata,va mai spun inca odata:orice intrebare ati avea leagata de blog,sunteti liberi sa intrebati.

7 comentarii:

  1. Ma bucur ca nu te-ai tinut de ideea de a nu-ti mai face alt blog in afara de War N'Riot. :))

    Intrebare.... hmm, acum ca ma gandesc, da, am una: daca toti cei care ar fi comentat la postarea respectiva ar fi fost de acord sa mai existe o persoana care sa scrie pe blog, ai fi facut si pasul asta la acel moment?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-as fi simtit oarecum "neapreciata"(uneori am gandire de copil de clasa a 2-a:)))daca as fi vazut mai multa lume care sa doreasca un alt autor pe WarN'Riot,din diferite motive si nu am spus si in postare...imi ia ceva sa ma hotorasc,as fi pus in balanta parerile voastre ,capacitatile celor de pe "lista de asteptare" pentru acest post si nu in ultimul rand m-as fi intrebat pe mine cum ar fi ca altcineva sa scrie pe blogul meu si numai al meu(bine,conditia de baza era sa vad toate postarile inainte).
      Dar nu,nu cred ca daca ar fi fost toate comantarii in favoarea unui nou autor aici as fi facut pasul acesta atunci.

      Ștergere
    2. apreciez blogul tau si tot ceea ce este publicat . am vazut ca ai o rubrica pt sugestii si cred ca uneori crticile pot fi constructive :). ai putea sa ne numesti altfel pe cei care iti dam commenturi ? nush mi se pare aiurea sau ceva de genu . ms :) respect pt tot ceea ce faci si pentru modul tau de a gandi.

      Ștergere
    3. Nu am neaparat o rubrica pentru sugestii,puteti lasa orice sugestie in comentarii.
      te referi la "satane"?:))
      Este o contradictie de termeni,o ironie daca vrei,"lumea" consierant rockerii "satanisti" am vrut sa ma joc putin cu cuvintele,nu este nimic "ofensator" in asta si nici nu am intentionat sa fie,am vrut sa fie ceva de care sa radem,sa radem de prostia celor care ne numesc asa,tocmai de asta este pus in ghilimele.

      Ștergere
    4. da la asta ma refeream .ok am inteles ideea :)

      Ștergere
  2. Si eu sunt printre acei oameni care se bucura ca ai renuntat la ideea de a avea doar un singur blog.C'moooon,esti prea buna pentru a tine doar unul! :)) Acum sper ca esti fericita,ca ai patru 8-}

    A trecut mult timp de cand scriai 4 postari pe zi.Asta se aplica si in cazul meu.Nu stiu ce se intampla,cred ca imbatranim.Iar ca sugestie,as vrea sa postezi mai mult in Sex,Drugs and Rock'n'Roll(pe bune,aia e rubrica mea favorita!).Si intr-o perioada mai postai tu niste articole in care ne invatati sa ne imbracam ca niste rockeri adevarati.Stiu ca ai trecut de acea perioada,insa ar fi amuzant sa ne mai inveti din "secretele" tale :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi aduc aminte ca eu am vazut prima data nickname-ul tau pe tpu cand cautam (random) Bon Jovi pe tpu. Siera o inbtrebare actor/ trupa preferata (intrebarea ta)...amandoi am raspun Jon Bon Jovi la actor/ Bon Jovi trupa...ba nu eu am raspuns cu De Niro la actor...whatever. Imi multumesc ca in noaptea aia nu m-am culcat mai devreme si am hotarat sa imi pierd vremea cautand nume de formatii pe tpu... =)). Am gasit si primul meu comment: martie 2011 la un articol despre Motorhead. Mersi ca m-ai adaugat si pe mine in top la nr 32. te urasc. Voiam numarul 33. :))! La numarul 40 orice ai face, promite-mi un lucru: ca warandriot nu il vei inchide never ever forever!

    RăspundețiȘtergere