duminică, 15 aprilie 2012

Guns N'Roses la Rock N'Roll Hall of Fame:Myles Kennedy,Slash,Duff McKagan,Gilby Clarke,Steven Adler & Matt Sorum:


Mult asteptatul moment,concertul Guns N'Roses de la Rock N'Roll Hall of Fame nu a avut nicio treaba cu nimic din ce ma asteptam eu(cel putin).E adevarat,la momentul de fata Kennedy e de 1000 de ori(vocal vorbind)mai bun decat Axl dar nu are nimic,nu are carisma lui,nu are burtica lui,nu are ochii lui,nu are istoria lui in spate,nu are bataile prin aeroporturi,nu are concertul de la Ritz din '87,nu are nimic si acum,cantand cu Guns N'Roses si unde,la Rock N'Roll Hall of Fame mi s-a parut ca a 5'a roata la caruta.

Aseara,introdusi de Green Day(mi s-a parut tare tampita faza asta,o trupa ca Guns N'Roses sa fie introdusa de Green Day si nu,nu zic ca nu e o trupa buna,dar nu pentru niste colosi ca Guns)Guns N'Roses trebuia sa faca un show de zile mari pe scena de la RN'R Hall of Fame,scena pe care Axl nu a urcat,lucru pe care l-a anuntat printr-o scrisoare oficiala(ma mir ca a facut si asta)si chiar daca nu a aparut oricum a fost introdus odata cu trupa si cu siguranta nimeni nu se astepta,cel outin eu la prezenta lui Kennedy.
Din pacate nu am gasit nici poze nici video'uri de la concertul de aseara dar stiu ca au cantat "Sweet Child O'Mine","Paradise City" si "Mr. Brownstone".
De asemenea,absenta lui Izzy m-a deranjat intr-o oarecare masura avand in vedere ca,daca e sa ne uitam mai adanc in istoria trupei,Izzy este "geniul din umbra" si inca sunt foarte curioasa sa vad cine a cantat la tobe(nu vad 2 tobosari pe acelasi set...sa ma rog,se poate)avand in vedere ca atat Matt cat si Steven au fost prezenti.
Pana la urmaAxl a anuntat ca nu va fi prezent si gestul lor de al introduce odata cu trupa mi s-a parut unul corect,de asemenea cred ca Kennedy a facut o treaba buna si per total a fost un concert reusit.In sfarsit avem cea mai periculoasa trupa in Hall of Fame,anul viitor e timpul lui Joan Jett.

2 comentarii:

  1. Ca sa il citez pe Duff:"Nu conteaza membrii ci muzica pe care acestia au lasat-o in urma"

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ce a spus Duff, dar eu nu numesc GN'R o trupa care canta melodiile Guns. Eu numesc GN'R doar acea banda de genii muzicale puse laolalta, acea banda care a fost The most dangerous band.
    Deci eu nu numesc GN'R o trupa fara Slash, dar nici fara Axl(acel Axl...)

    RăspundețiȘtergere