luni, 9 aprilie 2012

"We judge a book by its cover and read what we want between selected lines"


Imediat ce mi-am dat seama ca majoaitatea populatiei ce ma incojoara imi provoaca o greata de inimaginat si ca locul meu nu e printre "blocurile gri" ci printre muzica adevarata am facut WarN'Riot,imediat ce mi-am gasit sora de mult pierduta si cu care surpriza sunt si geamana am facut Rock N'Roll Theatre,imediat ce mi-am dat seama ca 2 bloguri sunt prea putine pentru timpul si asa strans de gat,am realizat ca era o bataie de joc fata de cea mai arzatoare pasiune a mea,wrestling'ul sa nu aiba si el un lacas de cult pe care sa-l semnez ori de cate ori am eu chef,asa ca am facut The World Meets The Wrestling,imediat ce am luat prima nota de 3 in clasele mai mici pentru compunerile prea lungi de la teste si mi s-a spus ca am o imaginatie "bogata" am stiut ca pot sa incep sa scriu,asa ca am facut Our World was Born in Written Pages...
...dar nu singura,ci impreuna cu singura persoana inocenta din familie,Cristina.

Dupa ce ne-am propus sa lucram impreuna la o noua rubrica pe blogul ei,mi-am spus ca fata chiar stie ce vrea si se pricepe,stiti si voi ca Scheletu'-n bocanci va tinut in priza la fiecare episod,asa ca am intrebat-o ce parere are de o colaborare,un blog in 2,cel cu numarul 4 pentru mine.Un blog nou,noi oportunitati,dar si noi responsabilitati,responsabilitati carora probabil va intrebati cum o sa le fac fata...ei bine nu stiu,asta m-a intrebat si diriga cand tocmai a vazut ca mi-am facut un blog(cel pe care va aflati acum),probabil si-a bagat unghia-n gat cand a vazut ca am ajuns la 92.000 vizualizari...ei bine nu stiu cum o sa ma impart cu timpul dar va promit ca voi incerca sa il gestionez cat mai bine cu putinta.
Cat despre noul proiect...sunt foarte incantata,al naibii de incantata,vom posta ergulat,atat eu cat si Cristina diferite povestiri/poezii/texte/compuneri etc...ultimul proiect(cel destinat blogului ei,care in prealabil va sparge gheata pe asta nou)etse de asemenea o poveste incitanta in care paranormalul,psihologia,caracterul de fier si ambitia se bat cap in cap.
Vom avea diferite rubrici si credeti-ma ca filmele noastre de actiune/dragoste/comedie si de ce nu si crima(astea-s ale mele clar:)))scrise si aranjate minutios in randuri va vor tine cu suspansul intins la maximum.

Veti observa in timp ca,probabil Cristina va fi cea care va ma stapanii tempoul situatiei cand eu o voi lua pe cai morbide,sangeroase,politiste...deh,ma pasioneaza criminalii,n-ai ce-i face...De asemenea vom lucra 2 la o povestire,un episod fiind scris de mine unul de ea(cel putin in prima)hai sa vedem cum se vor imbina cele 2 tipuri foarte diferite de scris pe care le avem.

Eu una ce pot sa va zic?Ca cititi cat mai mult printre randuri,aruncand o privire si pe ele.Veti avea ce vedea pe acest nou blog,cu siguranta veti gasi ceva ce sa va defineasca.

Un comentariu:

  1. Sunt sigur că o să iasă foarte bine, ca şi toate blogurile voastre. Literatura a fost tot timpul o pasiune de a mea deci o să fie o plăcere să îl citesc. O să fie interesant să citesc latura inocentă şi calmă a Cristinei şi apoi latură...mai puţin inocentă şi calmă a lui Anais:)).
    Oricum, mult succes şi vânt din pupa!

    RăspundețiȘtergere