duminică, 29 iulie 2012

KISS se pregatesc de lansarea celui de-al 20-lea album


Dupa aproape 40 de ani de cariera vopsita in culori tari,un posibil album aniversar este gata sa vina.Simmons este increzator si spune ca se gandesc serios la a canta intregul album in timpul concertelor din turneul de promovare ce va urma.
Monster va fi lansat in toamna si,din nou,Gene ne anunta a fi un album incendiar:
Trupa este mai focusata ca niciodata. Se anunta vremuri extraordinare pentru KISS - suntem plini de vigoare, redefiniti, renascuti" caracterizeaza Gene Simmons atmosfera in cadrul formatiei.”
De asemenea spune ca daca acesta ar fi albumul de debut al unei trupe noi,ar fi invidios ca nu face parte din ea.
Ce pot sa spun?Pe langa faptul ca Gene e foart modest,pot doar sa sper la un album bun,vreau sa aud sound’ul classic KISS,sau macar heavy metal’ul in stare pura pe care l-au avut in ultimele materiale discografice.Pana atunci nu pot decat sa sper ca va aparea de ziua mea,pentru cei care nu stiau ce sa-mi ia cadou:)).

PS:Stiu ca nu am postat Saturday Rocks la timp,saptamana asta nu vom avea niciun top,pentru ca blogspot.com(manca-l-ar mama pe el)nu imi permite sa postez sondaje,si nu pot amana un sondaj pentru o saptamana,asa ca vom ramane cu cele mai bune melodii KISS in dreptul paginii si saptamana viitoare vin cu doua top’uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu