miercuri, 5 decembrie 2012

Staruri rock cu operatii estetice



De-a lungul anilor,industria muzicala s-a intalnit cu diferite tip-uri de frumusete,atat masculina cat si feminina.Muzica rock a dat 80% din cele mai “bune exemplare” de frumusete masculina,unele fizionomii devenind IConice.Odata cu trecerea timpului insa,ambele sexe au nevoie de “imbunatariti” si cum atat muzica rock cat si operatiile estetice au fost considerate candva subiecte tabu,putem spune ca cele doua merg destul de bine impreuna.Peste ani,unele chipuri s-au maturizat si arata chiar mai bine,altii s-au lasat invinsi de kilograme,riduri si un stil de viata cel putin haotic.Mai mult sau mai putin evidente,un numar destul de mare de staruri rock au suferit operatii estetice.De la marirea bustului pana la rinoplastie,chiar si in industria rock-ului aspectul conteaza si pe asta au mizat si cei care au apelat la bisturiu.

Va prezint acum o lista cu staruri rock de ambele sexe care au suferit operatii estetice.Reusite sau nu,voi dati verdictul.

1.Axl Rose:Chiar daca acum,in 2012 Axl nu mai are nicio urma a frumusetii IConice cu care cucerea industria in anii ’80 datorita kilogramelor in plus si delasarii,fata sa pare totusi schimbata,mult prea umflata chiar daca luam in considerare greutatea pe care o are acum.Se speculeaza ca acesta si-a facut injectii pentru estomparea ridurilor.

2.Ozzy Osbourne:Si daca pana acum credeati ca operatiile estetice sunt doar pentru genul acela de dudui cu multi bani si lipsa de ocupatie,cele doua operatii pe care le are Ozzy la activ s-ar putea sa va schimbe parerea.In 2008,l-a indemnul lui Sharon,care,a cheltuit la randul sau 120.000$ pe operatii estetice si-a facut o rinoplastie de care este foarte mandru,declarand pentru The Sun “It boosted my esteem no end.”

3.Joan Jett:Joan a fost banuita si ea de operatii estetice,zvonul nefiind confirmat inca.Daca e sa comparam imaginile de acum 30 de ani cu cele de astazi,putem vedea totusi anumita modificari in jurul nasului si a buzelor care,culmea sunt ceva mai subtiri.Cu sau fara operatii,insa,Joan ramane superba.

4.Vince Neil:In 2004,solistul Motley Crue a avut parte de un facelift in cadrul show’ului Remaking Vince Neil de pe VH1.Daca ne uitam la imaginile de acum cativa ani am putea spune ca i-au pus ceva in plus...

5.Paul Stanley:Solistul KISS a avut intotdeauna niste trasaturi specifice,usor de recunoscut,cu toatea astea,Paul nu s-a multumit cu trecerea anilor si,odata cu varsta de 60 de ani a inceput sa-si faca operatii de umplere a ridurilor care nu au facut decat sa il lase cu o fata mult mai umflata.

6.Michael Jackson:In mod normal nu l-as fi mentionat pe Regele Pop aici,datorita acuzelor,barfelor si zvonurilor nefondate in legatura cu fata sa si aspectul “neplacut” al acesteia,de-a lungul anilor diferite adjective nepotrivite fiind folosite pentru a o descrie.El nu a recunoscut,insa,decat operatia la nas.Cat despre pielea a carei nuanta s-a deschis in timp,aceasta a fost pusa pe seama unei boli ereditare.

7.Gene Simmons:In 2007,bassistul KISS a acceptat sa faca un facelift in fata camerelor de filmat in cadrul unui show gazduit de MTV.Rezultatul nu a fost unul tocmai reusit,fata acestuia fiind extrem de umflata,motiv pentru care trebuia sa poarte un bandaj care sa-l protejeze.

8.Paul McCartney:Tot la stadiul de zvon a ramas si informatia cum ca Sir. McCartney a deneficiat de un facelift in 2007.

9.Tom Petty:Un alt zvon a aparut in 2009,cand s-a speculat ca Tom Petty si-a facut injectii cu botox.

10.Cher:Pana la ora actuala,Cher are 4 operatii estetice la activ.Dupa ce s-a supranumit “The plastic surgery poster girl”,titulatura pe care presa a preluat-o foarte repede si de care a abuzat la nesfarsit,tabloidele au inceput sa speculeze mult mai multe “ajustari” facute de aceasta,o operatie a pleoapelor,liposuctie abdominala si silicon in fese.Cele 4 operatii pe care Cher si le-a facut intr-adevar sunt,insa,rinoplastie,operatie de albire a dintilor,faclift si implant cu silicon.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu