marți, 22 ianuarie 2013

2 ani de blogging,2 ani de prietenie~La multi ani,Tanti McKagan!

* Si o sa incetez sa-ti spun asa atunci cand te apuci de ascultat Inna.*

Acum 15 ani,Romania primea un alt om si blogger de calitate superioara si AnaisC.,inca nedumerita ce cauta pe lumea asta,o prietena adevarata.Obisnuiesc sa fac un imens istoric despre viata oricui in postarile obisnuite,dar acum stim amandoua prin ce am trecut impreuna,cum am stat la telefon pana la 4 dimineata,postarile facute impreuna,discutiile interminabile,schimburile de idei si pareri si toate lucrurile pe care le avem in comun(incepusem si o lista candva:))).Speram sa nu vorbesc despre toate lucrurile astea la trecut,dar,din diferite motive care implica atat lipsa de timp sau pur si simplu disparitia interesului,acestea au ramas intiparite undeva in timp.Am facut o astlef de postare si anul trecut si acum incerc sa revizuiesc tot ce s-a intamplat in aceasta perioada,nu-mi amintesc sa ne fi certat vreodata dar tin mintea toate lucrurile impartasite si cat am stat la stadiul de "cititoare fidele" pana sa devenim "surori virtuale",odata ce-am inceput sa vorbim nu ne-a mai oprit nimeni.De la idei pana la idealuri,idei de postari,gusturi in orice sau viziuni despre viitor,la un moment dat am "impartit" si un blog,primul blog comun creeat vreodata,eram al naibii de speriata,recunosc si a mers si el pana la un punct,ne-am simtit senzational si asta nu va disparea vreodata.Oricat de putin am vorbit in ultima vreme,oricat de mult ne-am schimbat atat noi cat si blogurile,AnaisC. va ramane intotdeuna la fel cand vine vorba de persoanele la care tine de la "surorile" ei.Suna a cliseu si nu ma intereseaza,dar poti creea prietenii si relatii mult mai puternice pe internet fara a vedea o persoana vreodata,nu trebuie neaparat sa o privesti in ochi pentru a fi sigur/a ca impartasiti aceleasi pereri in materie de aproape orice.
Iti multumim ca iti faci treaba de blogger constant,in stilul propriu si asa cum ne-ai obisnuit,iti multumim ca ai ramas "Tanti McKagan",ca ai ramas sora noastra virtuala si nu in ultimul rand iti multuim ca nu ai renuntat la zona ta cu muzica adevarata!
La multi ani,Andreea!

6 comentarii:

  1. Sa curga dedicatileee=)))
    La multi ani Andreea, probabil ma repet, dar esti printre oameni care m-au inspirat sa ascult muzica buna. Pentru niste oameni ca tine, Anais etc. etc. cred ca as fi in stare de multe, pentru ca va datorez multe. Da, da, par pupincurist, dar e adevarat, daca nu ati fi fost voi acum as fi ascultat numai cacaturi.
    Am uitat sa mentionez ca si eu sunt varsator, sau stiati:))
    In fine, sa ne traiesti si don't let the good music die!\m/

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani din partea nasului Leo !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-au dat lacrimile cand am citit! Nici nu stii cat de mare creste sufletul in mine cand vad ca unor oameni pe care nu i-am cunoscut niciodata fata in fata, le pasa si se dovedesc a fi niste prieteni de neinlocuit.
    Multumesc tie, Anais, dar si intregii familii virtuale! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca cadou :))))))) ca de ziua ta s-a inchis OTV-ul :))

    RăspundețiȘtergere