duminică, 10 martie 2013

Eurovision 2013:Cezar va reprezenta Romania la Malmo


Unul dintre cei 6 finalisti care au mers mai departe din prima semifinalat,Cezar,a castigat finala si un loc pentru Eurovision in sine care se va desfasura in 3 etape;Semifinala I-14 Mai,Semifinala II-16 Mai si Finala pe 18 Mai.

Chiar daca toti gazetarii de duzina de la al' de CanCan sau al' de Click s-au grabit sa dea verdictul inainte,daca ar fi fost dupa ei,altii ar fi fost "marii castigatori",alegerea lui Cezar are acum 2 parti;in primul rand imi place ca le-a dat peste nas celor care nici macar nu s-au gandit la el ca la un potential castigator si castigul in sine,chiar daca stim cat rahat se mananca in presa din Romania si cum sunt alesi "castigatorii" de orice fel,el nefiind potrivit pentru a reprezenta Romania la Eurovision.

Pe sistemul asta il puteau duce in Suedia pe Ianau si sa il vada cum se pune in popou' ala blond al lui pe scena si incepe sa boceasca.Ok,Cezarica e ceva mai matur(dupa grimase am putea spune si cu ceva probleme la mansarda)si probabil ar rezista presiunii unui asemenea concurs dar melodia nu se potriveste.Trebuie sa iesim mai jos decat anul trecut cu mizeria aia difuzata pana la epuizare in toate cluburile "de fite" ca realizam ca nu este buna pentru un asemenea concurs?Ok,tipul are voce si imi place tentativa celor care se ocupa cu trimisului concurentilor mai departe un barbat,care,cel putin in discutie nu va aparea in izmene pe scena si nu va face un show muzicalo-erotic,dupa anul trecut,alegerea asta vine ca o scuza ceruta cu capul plecat.Cu siguranta nu va tine mult,anul viitor cu siguranta vom vedea un prototip de romano-celulitica in fusta scurta,finalistii de anul asta fiind in mare parte barbati sau femei care nu au prostul obicei de a se dezbraca pentru bani.

Concluzie?Vad ca Romania s-a obisnuit deja cu esecul total la Eurovision si nu voi discuta acum modul in care sunt "facute" rezultatele,atat in finala pe tari cat si in marele concurs,dar Cezarica nu va face nimic cu viata lui,nadragii care stau sa crape intre picioare si grimasele de om constipat.Asta nu inseamna ca el nu are voce sau ca melodia e proasta-inseamna doar ca nu se potriveste in context.La Romanii au talent,pentru o faima de doua saptamani,da,poate merge,da' undeva pe locurile fruntase la Eurovision sigur nu.Astept sa ma contrazica cineva dupa 18 Mai,dar daca Luminita Anghel nu a castigat cu "Let me try" in 2005,Romania nu va ma castiga niciodata Eurovisionul.

2 comentarii:

  1. Dupa cum ai spus si tu ''Cezarica'' are voce :)) , dar nici mie nu mi se pare ca melodia este foarte potrivita pentru Eurovision , oricum e mai bine decat rahatul de Zaileilah de anul trecut . In rest melodii din care sa alegi nu prea au fost . Ianau mi-a placut cat de cat . Leonte dupa parerea mea nu a avut nici o treaba cu Eurovisionul , melodia fiind mai mult de radio...ascultat de adolescente in calduri . Luminita Anghel si Elena Carstea nu au avut melodii rele , dar mi s-a parut ca au fost prea lente pentru Eurovision .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ideea nu era sa mergem cu "ceva mai bun decat rahatul de anu'trecut",orice melodie existenta pe planeta e mai buna decat oribilitatea de anul trecut,ideea era sa castigam sau macar sa scoatem un loc decent si cu genul acesta de melodii nu o vom face vreodata.

      Ștergere