luni, 2 mai 2011

Bon Jovi la Bucuresti-Jon,Tico,David,Phil X.


Vreau sa incep prin a spune ca noi,fanii Bon Jovi suntem cu inima alaturi de Richie care este momentan la dezalcoolizare si ca pentru noi Bon Jovi inseamna si va insemna pentru totdeauna:
Jon Bon Jovi,Richie Sambora,David Bryan si Tico Torres.
Puteau sa il inlocuiasca pe Richie si cu Slash si tot nu era Bon Jovi.Chitaristul Bon Jovi a fost,este si va ramane Richie Sambora,unul dintre cei mai buni din lume.
Fostul chitarist al grupului Triumph a sustinut deja concerte alaturi de Bon Jovi iar fanii s-au aratat mai mult decat incantati(halal fani...aclama un alt chitarist,bun ce-i drept dar niciodata un inlocuitor pentru o legenda cum este Richie.)Iar presa l-a catalogat drept "Un inlocuitor perfect".V-a mai spus ca urasc presa,nu?
Asistam la inceputul sfrasitului pentru nebunia ce a condus decade numita Bon Jovi?
Da,Richie va iesi din clinica aia nenorocita intr-o buna zi...dar oare va fi totul ca inainte?Stam sa ne uitam putin in istoria rock'ului si "interventii" de acest gen au contribuit de cele mai multe ori catre sfarsitul unei trupe.Dar...daca ne uitam in istoria Bon Jovi vedem repetate certuri,foarte aproape de despartire la un moment dat...dar au rezistat.
Eu sper din tot sufletul ca pauza de 2 ani ce urmeaza,problemele lui Richie cu alcool'ul si toate aceste "interventii" in continuitatea trupei sa nu afecteze un grup legendar ca Bon Jovi.
We're keeping the faith si speram ca totul sa fie bine si varsta,pauza de 2 ani ce urmeaza, problemele lui Richie si...noile achizitii sa nu afecteze cu nimic continuitatea unui grup epic ce a marcat considerabil lumea rock'ului si a muzicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu