duminică, 22 ianuarie 2012

Happy Birthday,Mrs. McKagan!


Asta pentru a primii un prim cadou,evolutia de la Tanti la Mrs. .
Ei bine da,chiar daca am diferite gauri inmemorie si gandire in general azi mi-am amintit de primul eveniment important al anului(pe langa anuntul venirii trupei Megadeth la OST Fest),implinirea a 14 ani de viata si supravietuire crancena a unuia dintre razboinicii pe prima linie de pe aici,a noastra mult iubita si vesnic indragostita,Andreea McKagan.
Posesoarea Real Music Zone,una dintre primele cititoare fidele ale mele si una dintre primele surse de inspiratie pentru majoritatea postarilor.Ce-mi mai place sa fac cate o postare cu Duff McKagan in care eventual sa apara si cate o poza cu el la bustul gol...doar la gandul ca ii fac ziua putin mai frumoasa.
Acestea fiind spuse,eu,cel mai nepotrivit am pentru texte siropoase,ma retrag cu un umil "La multi ani!" si cu ndemnul sincer de a continua munca care,nu-i asa,ne tine pe toti(sau cel putin pe noi doua in viata).



Happy f*ckin' birthday!

5 comentarii:

  1. Multumeeeeesc!Cred ca e unul din cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit vreodata de ziua mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos,frumos! Genial,cum a zis Andreea.

    Merita chestia asta. Unul dintre motivele pentru care o apreciez este ca stie sa faca rost de fani pentru blogul ei,in timp ce eu ma lupt sa am like-uri pe facebook la pagina mea( 100% nu va intereseaza de ea :D).

    Oricum...super facut!

    ~Adria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am lasat un comentariu pe Real Music Zone inainte sa citesc postarea asta, in care intrebam daca face(Andreea) 14 ani, da' vad ca am aflat raspunsul de aici:)). Pai, un mare "la multi ani!" inca odata :))
    P.S. Frumos gest, Anais:)

    RăspundețiȘtergere