duminică, 15 ianuarie 2012

Probleme tehnice(part. I)

Alexandra Stan este o alta duduie ce abia si-a scos capusorul blond de sub burta unui producator “baban” la lumina si ne incanta de vreun an cu ceea ce suge ea(in caz ca nu stiati care este placerea eterna a vietii la aceste specimene).
Mergand pe sistemul Inna(loveste si fugi)a lansat 2 cacaturi 3 povesti in care ne povesteste continuarea povestii cu suptul si,bine inteles,dupa doar 4 “hit’uri” este diva.Ma baieti…eu am vazut dive ceva mai stralucitoare in spatele tarabei cu castraveti(poate le tenteaza).
Si nu in scopul de a va face o scurta istorie in nota pozitiva si deja consacrata mai trebuie sa mentionez 2 dintre aspectele carierei sale:
Are unul dintre cele mai vicionate clipuri de YouTube(nu ca asta ar fi ecva cu care sa te mandresti) si tocmai a lansat “un cantec” in care repeta “mili” de cateva ori mai mult decat repeta Lady Gaga numele gagiului aluia.
Si totusi…care este asemanarea dintre ea si AC/DC?
Suna futurist,nu?Nu de alta da,ca un YouTube’is umil ce sunt obisnuiesc sa asult mare parte din muzica acolo,principalul motiv pentru care nu le bag pe calculator fiind lenea(dar cum de aici incep alte discutii neplacute o las asa).In viziunea celor de la YouTube multe,dupa cum reiese din alaturarea celor 2(pe naiba,nu pot sa ii spun “artist”,sa sugi ceva e arta?).La melodia “TNT”,nu varianta oficiala,ce-i drept,la “videoclip recomandat” apare “Mr. Saxobeat”,un fel de :-? “Highway to Hell” pentru AC/DC,”numbar uan” cum ar venii.
Si pe langa faptul a am mai vrut cu ardoare sa scot o postare,inca nu inteleg ce e in neregula cu aceasta retea de doi lei pe care personal o consideram superioara Facebook’ului(ba pe dracu’).Am vazut o groaza de melodii adevarate,cantate de artisti adevarati care au ca “recomandare” niste porcari contrafacute,nu este sigurul caz.
Sa nu mai amintim de “Smells like team spirit”,ce-I drept,eu ca un simplu copil cu un tel si multe idei la inceput de drum aveam toate drepturile sa spun “teenage” spirit,desi era gresit si mi s-a atras atentia,ei na,asa mi-a ramas mie in minte,asa am obisnuit sa o spun…da’ “team”?Eu inteleg ca spiritul de turma,pardon echipa este important da’ chiar asa.
Si hai sa fim seriosi…editamai retaua,eu sunt un blogger la inceput de drum.

Ideea de baza era:Pe ce criterii se aleg videlicpurile recomandate pe YouTube?
Click pe poza pentru marimea completa.

7 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e singurul caz,sunt mii si mii.De exemplu la o melodie Guns era ascunsa in sugestii si Britney Spears.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea McKagan
    Asta stiu,vreau doar sa inteleg pe ce criterii se aleg acestea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pura blasfemie! La o melodie legendara sa fie prima la sugestii piesa unei...nici nu stiu cum sa-i mai spun.Este lipsa de respect fata de AC/DC, T.N.T. si de restul listei de sugestii. Si cand te gandesti ca mai sunt si alte sute de exemple de genul asta. Nesimtire...

    RăspundețiȘtergere
  5. Hey;;) asa-i..si inca o chestie..azi am scris "Amazing" pe Youtube si prima era melodia innei si inca una si apoi Aerosmith.Mi se pare o nesimtire!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ordinea aceasta se face dupa numarul de cautari/popularitate,vizualizari,cat de "veche" este...dar sa ii propui unui ascultator AC/DC "Mr. Saxobeat" mi se pare jignire.

      Ștergere
  6. Nu te poti astepta la mai mult de la Youtube!

    RăspundețiȘtergere