vineri, 6 iulie 2012

"Innocence and war may burn together -step by step- and may let the eternal friendships as ash."

Se pare ca genialitatea se mosteneste in familie.Nu stim exact de unde incepe si unde se termina dar e evident ca toate avem cate o bucatica(ma mare).

Pe langa o relatie de respect intre bloggeri,cititori "reciproci" si bloguri comune avem ceva mai mult,tinem una la alta,ne intoarcem cadouri/favoruri/rasete prin intermediile posibile,toate fiind in 3 parti diferite ale tarii.
Evident,vorbesc de surorile mele de internet,care au devenit de mult prietene apropiate,persoane in care pot avea incredere chiar daca nu le-am privit in ochi decat 13 secunde pe una(Cristina) si deloc pe cealalta(Andreea).

Pentru cei care au citit postarea de pe Innocent Phantom in care Cristina imi multumea pentru asa zisul meu talent de a desena cu care am ajutat-o la scoala si pentru cele 3 desene trimise de ziua ei stiti ca Posta Romana,un calvar in zilele toride de vara dar totusi atat de folositoare ne-a mai "apropiat" relatia.
Nefiind mai prejos,a venit cu ideea stralucita/mirifica/slipitoare/geniala de a-mi imprima un tricou cu logo'ul si numele blogului.Cam asta a reiesit din lungile interogatorii pe care le-am avut atat cu ea cat si cu Andreea.
Nu stiam insa ca isi va lasa geniul creator sa curga si ca va scrie si un citat propiu care mi-a devenit pe loc al naibii de drag(titlul).In final am primit mult asteptatul tricou dupa care ravnesc de vreo doua saptamani si pot sa spun ca e superb,de'a dreptu' superb.N-am primit de mult un cadou(daca il pot numii asa)care sa-mi fie mai drag.

Iti multumesc,Cristina pentru gest in primul rand(bine,tricou e mai frumos ca gestu':))),iti multumesc ca ti-ai facut un blog(altfel nu te cunosteam),iti multumesc ca esti sora mea>:D< si iti multumesc ca l-ai luat mai larg ca sa pot si eu sa-l port cand sunt 37 de grade afara.

Acum ca am terminat cu dulcegariile care nu imi stau in fire dar in momente din astea vin de la sine(ce sa-i faci?Nu sunt nici eu din piatra...),va voi arata,evident poze cu tricoul pe care l-am pus bine pentru a fi sigura ca nu-i vin maicamii idei:)).


7 comentarii:

  1. Oh my God! cat e de tare! I want one! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ma asteptam sa faci o postare despre tricou pana nu mi-ai zis de ea. 8-> Ma bucur foarte mult ca ti-a placut... si abia astept sa te vad cu el la "Romanii au talent" (daca nu te razgandesti pana atunci)! :> >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahh cum m-a dat ea de gol:))
      Poftim,lume,acum stii,ma duc la Romanii au talent,aruncati cu rosii:))
      Si cum sa nu-mi placa?:|Unul dintre cele mai originale cadouri...>:D<

      Ștergere
  3. Eu stiam ca te duci la RAT dar nu stiam ca te duci cu tricoul :> Poate dupa ce vei ridica sala in picioare vei mentiona si umilele noastre nume...Sau macar sa ne zambesti prin televizor:))

    Tricoul a iesit extraordinar!Chiar nu ma asteptam sa iasa atat de reusit si pentru asta o felicit pe Cristina!

    I love my family! :>
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. And your family loves you>:D<
      Mi-a luat ceva sa-mi dau seama ce inseamna RAT:)))

      Ștergere
  4. @Andreea McKagan
    Cum sa nu iasa extraordinar cand ai contribuit si tu la el ?! :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu iasa extraordinar daca voi l-ati facut si eu il port?:))(Doamne,ce modesta sunt:)))

      Ștergere