luni, 16 mai 2011

Brian Johnson:"AC/DC a rezistat in industria muzicala pentru ca am ramas fideli formulei originale si rock n'roll-ului!"


Veteranii din AC/DC au declarat ca nu le vor permite fanilor niciodata sa descarce muzica de pe internet si ca singura modalitate prins care acestia vor putea sa le asculte melodiile va fi prin albumele lor.Si mie mi se pare o idee mai mult decat buna!Cum zicea si Jon in legatura cu Steve Jobs si cum era treaba cu albumele si "pretul muzicii" de acum cativa ani.Eu una prefer sa strang bani pentru a cumpara un album decat sa descarc muzica de pe net.
"Stiu ca The Beatles si-au schimbat parerea,insa noi vom continua in stilul classic.Suntem o trupa care a debutat cu un album si asa au stat lucrurile de la inceput.Spune Angus,iar Brian crede ca motivul pentru care AC/DC a rezistat a fost acela ca membri formatiei au ramas fideli formulei originale si rock n'roll-ului.
"Nu incercam sa ne schimbam si acest lucru atinge o coarda sensibila. Noi iesim pe scena iar restul este doar rock n' roll, asta e tot ce facem. Am supravietuit mai multor tendinte din industria muzicala. Cantam in continuare ceea ce am cantat dintotdeauna – good old rock and roll."
Hell yeah,good old rock n'roll!!!

2 comentarii:

  1. De ce îmi Piatra Neamţ există 7 CD-uri cu Greii Manelelor şi doar 3 cu formaţii rock legendare. :|

    RăspundețiȘtergere
  2. @mhn24
    Aaa:-?De ce in Bacau nu gasesti nici cea mai mica ramasita de muzica buna?

    RăspundețiȘtergere