sâmbătă, 7 mai 2011

Ce-am facut sa merit asta?


Si,da ma refer la muzica.Ma rog ceea ce asculta ei nu-i muzica,ok ma refer la chestiile care ne intra pe urechi si daca nu suntem rockeri adevarati raman acolo.
Probabil v-am spus in una din postarile trecute despre cat de mult iubesc eu vecinii si de cat de des le amintesc de originile lor(de 13 ori pe zi,in medie).
Avand in vedere ca stau la 1 e un loc strategic pentru a ma ataca din toate partile cu gunoaie auditive.
Nu de alta da azi dimineata m-am trezit asaltat de Salam,Inna si Puya in aceelasi timp:|.
Sub mine,la parter(cica)am o firma de avocatura,notariat,asigurari una din astea 3 nici macar nu am fost curioasa sa vad ce-i aia:))si era ditai' chefu' azi dimineata.Io fi fatat cateaua unuia din angajati si ce si-o zis...daca tot ne freaca la creieri cu "satanistii" ei toata ziua hai sa o stresam si noi...asa numa' bine so trezim si dupa aia so lasam sa ne injure in agonie.
Ma rog,m-am trezit pe ritmuri de "Sun is up" pe la 9 dimineata(cine dracu' Doamne iarta-ma baga Inna la 9 dimineata?Si intr-o firma de avocatura sau ce naiba e aia?)Ma resemnez bag si eu ceva Metallica si pe la 11 incerc sa dorm din nou.10 min.liniste si de odata ma trezesc asaltata de negri mititei cu "hauleu mancatias" cu "bani si dusmanii" si cu ce naiba mai zic ei pe acolo.E hai e ca prea de tot.Da' ceva era ciudat,nu venea de jos venea de afara:|adica ori am niste vecini in halu' asta de manelari infecti incat sa scoata "radiou" pe geam ori...vai ce mandra m-am simtit cand am depistat sursa.
De vreo 2 luni e amplasata o schela de'a inaltu' blocului(ce dracu' ori face catarati pe ia de 6 sapt.numa ai stiu)si jos o dubita cu usile laaarg deschise de care se sprijinea un puradel care era probabil adus de tacsu' nu stiam ca si in Romania exista ziua aia in care iti ei copii la servici:))si fredona taare mandra de bani si gagicute(nu avea mai mult de 12 ani)am profitat de ocazie si pentru ca nu puteam sa sun la politie,cica pot sa asculte ce vor ei dupa 9 dimineata cine pana mea o dat legea asta e tare tampit.M-am gandit rapid si avand in vedere ca nu am gasit nimic cu care sa arunc am luat niste pungi cu apa(5 mai exact)si sa vezi cum s-a oprit maneaua=))).Da,cam imatur,stiu da' parca un facut nu am gasit nimic de aruncat atunci si asta a fost cea mai putin costisitoare idee care mi-a venit in cap.
Pleaca aia cu dubita si maneaua si ma lasa sa savurez cerealele si muzcia buna pana cand aia de deasupra~x(
Cred ca e a enspea' mia oara in viata cand imi doresc sa traiesc intr-o rulota in mijlocu nicaieriului.Ahh cat de...perfect ar fi.Eu si caini vagabonzi:))telu' vietii mele.
Nu,nici Inna si nici manele...Puya:|eu chiar nu inteleg nu e chiar nici un rocker in tot blocu' asta?Sau ma rog nu neaparat rocker unu cu ceva in cap ca daca ar asculta ceva mai aproape de creoeru' meu un MJ,suport chiar si ceva mai mult din pop'ul classic mai lipseste sa-mi bage pe gat Justin Bieber,Lady Gaga sau Rihanna si lista e completa.Cred ca astia chiar si-au pus in cap sa ma faca sa vars.
Anyway...am scris asta doar pentru a va demonstra(celora care la bloc)ca nu sunteti singuri in lupta cu vecinii si celora care stati la casa ca va urasc=))

49 de comentarii:

  1. norocul meu că stau la casă.
    norocul meu că am vecini.
    ghinionul lor că am boxe.

    RăspundețiȘtergere
  2. La noi în bloc e mereu pace și liniște, exceptând momentele în care rulează de la 2 noaptea până la 9 dimineața Inna și Guță, în apartamentu administratorului blocului [also, lol, dar numai când e aniversarea cuiva din familie, partea proastă e că mi se pare că au o familie numeroasă] iar când las eu o melodie așa, puțin mai tare, mă trezesc că "deranjez blocu" și-mi bat ăia în țeavă pe ritm de manea.
    Dar în general, totul e bine, exceptând momentele în care bocește plodul vecinei de la 2 și am impresia că e o melodie de-a lui Bieber.
    P.S. Vreau să întreb și restul lumii, și la voi colegii de clasă ascultă juma' de dolar [50 cenți ăla], băieții cântă și dansează pe California Gurls iar fetele sunt timp de jumătate de zi în modul "Ohhhnhndfhnfgahsdg justin e așa tare nu mai rezist dă-mi un poster cu el și un vibrator :X", sau numai la mine se întâmplă așa?
    -
    @mhn24: presupun că arzi mâțe toată ziua http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/primul-meu-comic-cu-animalute-http-i-imgur-com-u0uof-jpg/

    RăspundețiȘtergere
  3. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe Si eu stau la bloc, la etajul 2, insa spre norocul meu nu am nici un inteligent care sa puna muzica deaia de geniali.In 24 sau 25 decembrie anul trecut, m-am trezit pe ritmuri de "locul 1" la 4 dimineata =)) ca i-a ars la ala de sub mine sa puna muzica. Ce i-as fi putut zice: "Vecine, in seara asta e randul meu, vezi tu!".
    Oricum, multe gunoaie. Le mai spun cateodata la vecini pe mess (ma refer la prieteni) ca sper ca le place Metallica :))

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai facut nimic sa meriti asta. Si eu stateam la bloc si pateam la fel cu vecina-mea de la 4[si eu stateam la 2]. De dimineata pana seara o tinea numa in Guta.

    O singura chestie? "care nu sunt rockeri adevarat nush-ce le intra in cap". Sunt cat se poate de rockerita si tot imi intra in cap muzica de club. Si unele melodii sunt destul de ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Roza
    Daca zici tu:))
    Ma rog...la partea cu intratu in cap iti dau dreptate sunt anume facute ca acel cuvant repetat de enspe' mii de ori sa fie spalator de creier da' nu ai cum sa fii "rockerita" si sa spui ca muzica de culb e ok.

    RăspundețiȘtergere
  6. @KyleRoxy
    Nu,nu e doar la tine asa:-J

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite ca sunt rockerita. Si am spus ca anumite melodii de club sunt ok. Where's the problem?

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca asculti rock, nu e batut in cuie ca nu asculti si alt gen de muzica. Eu sunt rockerita si uite ca imi place si pop-ul. Si poate ca altora le place si muzica de club. Nu zic Justin Bieber, sau Inna. Zic Christina Aguilera, Britney Spears, s.a.m.d, respectiv anumite melodii de club. Fiecare asculta ce vrea el. Crezi ca te face sa fii rocker " adevarat " daca tu dispretuiesti celelalte genuri de muzica ? HUH. Iti zic eu ca NU te face. Oamenii pot asculta orice gen de muzica vor ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Roza
    Daca nu vezi nici o problema in a asculta rahaturile difuzate pana la refuz in club,porcariile comerciale inseamna ca nu esti "rockerita" adevarata...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim
    De cate anspe' mii de ori trebe' sa ma mai repet in a spune ca toata lumea asculta ce vrea,blogu'
    meu nu e facut pentru a convinge un salamist sa asculte Metallica,blogul asta e facut pentru a-i aduna pe toti ascultatorii de muzcia buna intr-un loc,pentru a ne extinde si lupta impreuna cu prostia.Si,da daca te uiti mai in urma vei vedea si o X-Tina...care e problmea de exemplu "Fighter" sau "Hurt"sunt chiar foarte reusite,o vei vedea pe Celine Dion si il vei vedea pe MJ la mine tot ce tine de muzica "classica"fie el pop sau rock este ascultabil,classic viind echivalent cu vremea in care house'ul,maneaua si rap'ul erau abia la stadiul de gand.

    RăspundețiȘtergere
  11. Aaa si inca ceva Britney Spears(serios?/:)?

    RăspundețiȘtergere
  12. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe
    "Muzica buna si a lupta impotriva prostiei" aaa... ce treaba au una cu alta?

    Si ce are Britney?

    RăspundețiȘtergere
  13. Va reamintesc celor care intrati aici urmatorul lucru:
    "Piele si ciocate,geci si libertate! Daca nu ai asa ceva: Get the f*ck out of here!!!\m/"

    RăspundețiȘtergere
  14. @Roza
    Da,prostiei ce te mira asa?
    Ce are Britney?/:)chiar asa...
    Nu,uite o luam invers spune-mi tu 1 lucru pe care il are Britney si pentru care ar trebui sa o admir ca artist.

    RăspundețiȘtergere
  15. @DarkEmpire
    In sfarsit cineva care a inteles;)

    RăspundețiȘtergere
  16. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe
    ok, no prb. Are voce si canta bine. Happy?:d
    @ DarkEmpire
    Cineva care a citit blogu' asta si-mi e ruda spunea asa:

    " adica daca eu nu ma imbat ca porcu, nu ma imbrac in piele, nu am tatuaje, inseamna ca nu-s rocker si nu pot aprecia muzica buna.... si pot sa ascult ce vreau, FARA SA IMIT CE FAC CEI CARE CANTA RESPECTIVA MUZICA... adica daca ascult black, nu ma machiez in NEGRU, nu-mi iau toporu din dulap si incep sa-mi fac insemne cu satan pe mana."

    Total de acord cu el! Daca eu ascult rock nu inseamna ca tre' sa arat ca o rockerita. Ce, vreuna din voi are toate alea de acolo? Nu!

    RăspundețiȘtergere
  17. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe
    in leg. cu pollu' de pe dreapta ( ala cu trupele rock)

    cum dracu' poti tu sa pui motorhead si papa roach in aceeasi lista?!?!?!?!
    sincer, mi-ar fi rusine.iti spun cu mana pe inima ca-s sigur ca tu nu cunosti nici 10% din trupele care merita ascultate.Si faza cu rockerii adevarati... rockerii adevarati is cei care nu se bat cu pumnii in piept ca-s rockeri ;) reflecta asupra afirmatiei asteia, si comenteaza inapoi , te rog.

    RăspundețiȘtergere
  18. Britney Spears :|
    Serios, Britney Spears :|
    ÎMI URĂSC GENERAŢIAAAA!

    RăspundețiȘtergere
  19. @Roza Rocker trebuie sa fii din suflet!
    Diferenta dintre aparenta si esenta.
    Nu conteaza ce porti si cum arati.

    RăspundețiȘtergere
  20. Și care e diferența dintre Christina și Britney? Ambele au talent, ambele au fost apreciate mult timp, ambele au fani și hateri, ambele au trecut prin scandaluri, ambele au reușit să o ia pe arătură. Britney nu mai e ce era când era tânără, când avea 17 ani, când avea melodii frumoase precum From The Bottom Of My Broken Heart, Autumn Goodbye sau Baby One More Time [pe care VH1 l-a pus pe locul 2 in Final Countdown First Singles, si care are unul din cele mai influente videoclipuri din istorie], și deja devine ca toți cântăreții secolului 21. Probabil pentru asta e criticată, dar vechea Britney nu văd de ce ar fi criticată. Atât Britney cât și Christina au apărut pe piața muzicală în aceeași perioadă ca două tinere cu cântece care au prins la public și ambele sunt considerate prințese ale muzicii pop.
    Iar Britney când nu face playback, deseori cântă bine și pe deasupra, face și spectacol.
    http://www.youtube.com/watch?v=vX5HSuSDwFg&NR=1
    Dar iar nu înțeleg un lucru, cred că o ... detestați pe Britney doar pentru porcării gen Hold It Against Me și pentru faptul că mai multe scandaluri au avut-o drept personaj principal pe ea.
    Sper să mă lămuriți și pe mine care sunt motivele pentru care Britney e un "gunoi al generației ăsteia".

    RăspundețiȘtergere
  21. @DarkEmpire

    Exact chestia aia am spus-o si eu! -.-"

    RăspundețiȘtergere
  22. Azi s-au luat doo pitzipoance de pletele mele. Erau tipe îmbrăcate în roz. Îmi strigau satanist sau pletos, etc. Şiiiii aveau un telefon la care ţiuia Britney Spears.
    Asta-i generaţie?

    RăspundețiȘtergere
  23. @Roza
    Singura chestie care ma face sa seman cat de cat cu un rocker este lantul de la curea,felul cum vrobesc si cum ma port.Si unde scrie pe blogul meu ca trebuie sa te imbraci/machiezi ca un rocker?

    RăspundețiȘtergere
  24. @KyleRuxy
    Hai ca-ti explic imediat.
    Prima si cea mai imprtanta chestie care m-a facut sa o urasc din strafundu' sufletului este cover'ul dupa "I love rock n roll",o porcarie totala.Eu nu am vazut vreun show de al ei in care sa nu fi facut playback(ma rog,poate are)canta ca naiba si cat u era Bieber ea era prima tinta a rockerilor(nu,nu de asta o urasc)dar a trebuit mentionat.Un fel de Miley Cyrus ale altor vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  25. Luând în considerare faptul că dacă pițipoancele ascultă dă niu Britney Spears - Britney e pițipoancă cu muzică ascultată de pițipoance.
    And also, Michael Jackson e ascultat de toți cocalarii (sau cel puțin era ascultat). Asta înseamnă că Michael Jackson e cocalar ? :-s
    Și mă îndoiesc că « țiuia » unul din cântecele ei gen http://www.youtube.com/watch?v=8YzabSdk7ZA&NR=1 , [dinainte de a se prosti total] ca să spui că e oribil.

    RăspundețiȘtergere
  26. @Anonim
    Nu ai nici un drept sa-ti exprimi parerea despre cultura mea muzicala si cum apreciez eu muzica buna.Nu am facut o comparatie intre Matorhead si papa Roach le-am pus in aceeasi lista din simplul fapt ca persoanele care intra pe acest blog asculta rock classic cat si rock tanar.Nu ai de unde sa stii ce trupe prefer eu,artisti si despre cum stiu eu sa apreciez muzica adevarata.
    Multa lume mi-a spus sa reflectez asupra chestiei asteia dar...eu de unde stiu ca voi aveti habar de muzica adevarat si voi de und estiti ca eu nu am habar?

    RăspundețiȘtergere
  27. @KyleRuxy
    Si acum vorbind serios...nici Britney nu mai e in preferintele pipitelor.Mie si rockerilor pur si simplu nu ne place pentru ca este o alta p[ipita ce nu stie altceva decat playback si se baga la cover'uri rock avand in vedere ca nu are nici o treaba cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  28. @mhn24
    Si?Putin te doare pe tine sub coada ca te-au facut mingile alea roz umblatoare satanist.Aud asta in spatele meu in fiecare zi cand merg pe strada...si?
    Si ca tot vorbim de Britney...n-ai ce sa le ceri,e ca un fel de simbol al fetelor blonde.

    RăspundețiȘtergere
  29. @ BrEaTh-Is-NoT-LiFe

    "mie si rockerilor nu ne place tra-la-la" sunt rockerita si mie imi place. Cel putin imi placea inainte. Nu vorbi in numele altora. Sunt multi care sunt de aceiasi parere cu mine.

    "si unde scrie ca trebuie sa arati ca un rocker bla-bla-bla"
    chiar la descrierea blogului. "Piele si ciocate, geci si libertate. Daca nu ai asa ceva get the f*ck out of here".
    Adica faptul ca n-am geaca de piele si ciocate ma face sa nu mai fiu rockerita? Don't think so.

    RăspundețiȘtergere
  30. @ BrEaTh-Is-NoT-LiFe

    o mica intrebare:

    ai auzit in vietisoara ta de Edward Sharpe?

    RăspundețiȘtergere
  31. Britney, ca vedetă, e absolut ca toți din industria muzicală: are fani și are și persoane care nu o plac [e stupid să spui că o urăști, e ca și cum ți-ar fi omorât toate rudele și a scris cu sângele lor că tu urmezi, ca să o poți urî], pentru că până la urmă ea va cânta în continuare, și în continuare ca și până acum va trece peste critici, fiindcă mereu vor exista persoane care să nu o placă.
    Deja mi se pare că devine inutilă discuția asta...
    P.S.: Coverul a fost pentru un film în care a jucat.

    RăspundețiȘtergere
  32. n-am ciocate, da' am geacă de piele.:))

    RăspundețiȘtergere
  33. @mhn24 Le bagam niste carne in gura :x

    RăspundețiȘtergere
  34. @Roza
    Cum spunea si KyleRuxy aceasta discutie deja devine inutila si-mi pare rau pentru persoanel eca tine ca nu au inteles nici pana acum la ce se refera acest blog si cand spun "piele si ciocatre geci si libertate" ma refer la o stare de spirit,la un stil de viata si nu la imagine neaparat,la faptul ca este incaltat cu ciocate si ca poate geaca de piele...da' ma rog.

    RăspundețiȘtergere
  35. @mhn24
    Nu se refera neaparat la imbracaminte,cum am mai spus e ceva mai mult:))

    RăspundețiȘtergere
  36. @krieg666
    Da,de ce?
    "In toata vietisoara ta"?/:)
    nu te flata prea tare.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vorbiti despre Britney pe un blog de rock.
    Imediat o sa va dea eroare la conectare :)

    RăspundețiȘtergere
  38. @DarkEmpire: Eu am înțeles că e legat de muzica adevărată, nu numai de rock, scuză-mă dacă greșesc

    RăspundețiȘtergere
  39. @KyleRuxy
    Asa e si Britney este opusul muzicii adevarate nu-ti mai fac lista cu mative ca numa despre asta nu era vorba in postare:))

    RăspundețiȘtergere
  40. @DarkEmpire
    E un blog depsre muzica adevarata si nu e doar depsre muzica ci despre prostie in general da' asta e alta discutie:))
    Da,chiar ma mir ca nu a inceput sa scartaie:-?

    RăspundețiȘtergere
  41. @KyleRuxy nu stiu...nu am vazut poza zilei sa fie Britney si nici un sondaj cu cea mai tare melodie a ei:p

    @BrEaTh-Is-NoT-LiFe 2 lucruri sunt infinite in lumea asta: Universul si prostia.

    RăspundețiȘtergere
  42. Okay, încheiem discuţia, fiecare are opiniile lui şi e clar că în urma acestei mici neînţelegeri nimeni nu-şi va schimba părerea.

    RăspundețiȘtergere
  43. @DarkEmpire
    Bine a spus Einstein cand a spus:))

    RăspundețiȘtergere
  44. @KyleRuxy Adevarat graiesti...

    RăspundețiȘtergere