marți, 10 mai 2011

New sound:Steven Tyler-(It)feels so good:

Mie una chiar imi place!
Si avand in vedere schimbarile,lipsa trupei,varsta si cadrul unde a fost compusa aceasta(pe niste dealuri)ma declar mai mult decat multumita de ce a iesit.Dupa ce,de o vreme buna o tine din interviu in interviu si daca nu el fiica sa despre el era ca un aperitiv cand,la final adica acum sa ne tranteasca melodia.Prima solo si dupa cum am mai spus una mai mult decat buna.
"O si aud rasunand din masinile oamenilor vara asta."spune Steven
Si pe buna dreptate,eu una stiu sigur pe ce melodie ma duc la mare anu' asta.Si ca tot veni vorba de dealuri:
"Eram in masina lui sport de lux si ne deplasam prin Hollywood Hills, cand a inceput sa-mi fredoneze noul lui single. Este incredibil, foarte frumos."A spus Liv,fiica acestuia despre cel mai nou single al tatlui sau la doar 2 zile dupa ce a declarat ca Steven ii mai imprumuta diferite articole vestimentare din garderoba.
Probabil va suna a ceva nou,fresh,diferit dupa cum a declarat si el ceva numai bun de vara asa ca o inghetat cu capsuni:X.
Va suna cel mai probabil a "Crazy",ideea cam tot aia e doar ca "Crazy" e ceva mai...legendara.E nu-i nimic,las' ca o fac eu si pe asta cunoscuta si nu ma las pana nu o aude tot Bacau=)).
Ok,acum ca i-am facut introducerea va prezint si cea mai noua melodie a lui Steven si va invit sa va exprimati parerea:


3 comentarii:

  1. Deci eşti din Bacău...
    Deci, dacă am lua-o strategic, suntem vecini.
    Eu sunt din Neamţ :D


    trecem la subiect
    cu toate că nu se compară cu unele melodii Aerosmith legendare, cred că e una din cele mai bune melodii făcute anul ăsta. îi întrece absolut pe comercialii idioţi. până şi un cântec.. ăăhm nu neapărat slăbuţ, dar nu la fel de spectaculos... a lui Steven îi face de rahat pe ceilalţi.
    mersi, tocmai mi-a revenit melancolia că nu m-am născut în 80...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asaa e si dupa o cariera de peste 20 de ani nu mai are cum sa scoata melodii ca la inceput dar eu sunt mandra de legendele rock'ului care si la 60+ fac muzica...absolut fantastic.

    RăspundețiȘtergere