marți, 3 mai 2011

Steven Adler:Axl Rose este un dobitoc!

In cadrul Matty P'S Radio Happy Hour Steven a fost intrebat ce parere are despre Axl Rose si a raspuns:
"
Nu este o diva, este un dobitoc. Unul din cei mai mari dobitoci...dar o spun cu dragoste."

(Dobitoc,da' o spune cu dragoste.De obicei ma prind repede da pe asta nu o inteleg=)))Si o fi el dobitoc da' putea sa o spuna ceva mai ambalat:))
Nu puteam ramane strict la Axl si discutia s-a extins la noua formula Guns N'Roses,despre care...are dreptate(mai ales la partea cu Slash si Izzy).
"Tin minte concertul din Las Vegas in 2006. Am intrat in sala si am vazut trei tipi la chitara care aratau ca Izzy. E ciudat ca Axl are nevoie de trei oameni pentru a inlocui un om. Asta arata cat de bun este Slash. La inceput managerul lor mi-a sps sa plec. Asa ca am plecat...imediat ce am iesit din sala primesc un telefon din partea managerului. Imi spune ca ii pare rau si ca Axl vrea sa ma vada."
"Asa ca m-am intors in sala si ne-am intalnit."
Eu abia azi am observat ca cea mai mare parte din GN'R s-a dus in Velvet Revolver.Nu ca as face cel mai mic termen de comparatie intre cele 2(Doamne fereste:|)Doar ca mi se pare ciudat.Adica...ce-a mai ramas din Guns ala legendar in Guns asta...corcit rau?Axl si Izzy(cateodata din cate stiu eu:-?)in rest,cum a zis si el a pus Axl 3 tipi pentru a face cat unu'...ca ma rog pentru Slash poate sa puna si 30 ca nu o sa-l etaleze vreodata.
Ma gandeam doar asa ca e...ciudat.Acum serios vorbind.Spre surprinderea mea Velvet e mult mai buna la ora actuala decat Guns...si asta o spune un fan Slash in ochii caruia a scazut idolul sau cand a vazut schimbarile pe care le-a suferit in ultimul timp avand in vedere,cum am mai spus ca Guns nu v-a mai fi niciodata Guns fara Slash,Duff,Steven si Izzy iar Velvet nu v-a ajunge nici macar la degetul mic de la piciorul stang al legendarei trupe Guns N'Roses.

10 comentarii:

  1. o fi el un dobitoc dar in anii 80 iti venea sa-l violezi =))))

    RăspundețiȘtergere
  2. O fi el un dobitoc, insa cand vad asta cu el, ma face sa-l indragesc mai mult
    http://www.youtube.com/watch?v=7eVbFZ1uVZM

    RăspundețiȘtergere
  3. @Wake of Saturday
    Asta asa-i=))
    Bine ca nu eram conceputa in anii '80 ca ma vedeai cu cutitu' pe strada.Ma rog,in princepiu as fi fugit dupa Slash da era bun si asta...stau sa ma gandesc si nu stiu vrun' "pletos" care sa nu fi fost bun in anii '80:-?

    RăspundețiȘtergere
  4. @DarkEmipre
    Facea o treaba buna cand cu GN'R(formula originala).Si oricum a contribuit mult la destramarea acesteia...

    RăspundețiȘtergere
  5. @BrEaTh-Is-NoT-LiFe Aici ai dreptate, insa de multi este considerat cel mai bun solist, chiar cel mai bun din istorie.Pe langa asta, vocea lui s-a cam degradat cu trecerea timpului, nu mai are aceeasi voce. Pacat...

    RăspundețiȘtergere
  6. @DarkEmpire
    Si eu il consider al doilea cel mai bun solist din lume:
    http://warandriot.blogspot.com/2011/04/100-greatest-singers-off-all-times.html
    Si nu am contestat ca are(ma rog,avea)o voce extraordinara.Dar asta nu-l scapa de vina ca a contribuit 70% la destramarea trupei,care credeam eu ca chiar putea tine rock'ul in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Desigur, nu am zis ca nu a contribuit la despartirea din formula de succes (Axl, Slash, Izzy, Duff,Adler) GNR.Ma refeream si in mare parte la voce, desi nu este articolul despre vocea lui:)) ...
    http://www.youtube.com/watch?v=ybXXWIOXRnk
    O comparatie intre ce era Axl si ce e acum.
    Fata de live-urile pe care le sustine acum, asta e aur curat.

    RăspundețiȘtergere
  8. @DarkEmpire
    Una dintre cele mai mari voci...Putini artisti suna lafel si pe album si live,Axl face parte din ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru mine axl nu este un dobitoc ci cel mai mare star rock. putini au o voce asa speciala -la mod pozitiv - am auzit ca in 2013 sar putea sa se reuneasca formatia.

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anonim
    As prefera ca cititorii blogului meu ce nu stiu inca sa scrie sa isi pastreze parerile pentru ei.
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere