vineri, 6 mai 2011

Steven Adler:Sunt 2 motive pentru care vreau ca GN'R sa se reuneasca:datoria fata de fani si banii!

Se pare ca Steven tot da' cu interviul in ultima vreme.Dupa ce a declarat ca Axl e un idiot,jignire pe care i-o adreseaza din dragoste vorbeste acum la The Canadian Jewish News despre un turneu de reunire a GN'R si o mica parte din viata lui in trupa:
"Sunt doua motive pentru care vreau un turneu de reuniune Guns N Roses. Indiferent de cultura sau rasa, Appetite For Destruction a devenit un album istoric pentru foarte multi oameni de pe aceasta planeta. Cred ca datoram asta fanilor. Al doilea motiv sunt banii! Reuniunea ar putea strange cateva milioane de dolari. Tot ce trebuie sa facem e sa urcam pe scena pentru 90 de minute."
Macar e sincer baiatu':))De ce sa nu recunoasca ca banii sunt foarte importanti?90 de minute=cateva milioane?/:)mai zic si eu.Da' a zis sa o lase mai moale cu sinceritatea si a pus fanii pe primul loc,macar a ambalat informatia bine(de admirat).
Cat despre formula originala GN'R,regrete,excese si viata de rockstar:
"Nu m-am asteptat sa fiu dat afara din trupa. Foloseam aceleasi droguri pe care le foloseau ei. Acolo erau idolii mei."

"Am incercat sa ma omor. Nu a fost usor! Corpul uman poate suporta multe. Odata am fost in coma timp de patru zile. Doctorul mi-a spus ca puteam sa-mi pierd partea stanga a corpului. Ma simt binecuvantat."
Eu una consider fiecare om ce a consumat droguri binecuvantat.Dar avand in vedere ca stim prin ce a trecut Steven trebuie sa-i dam dreptate si...daca s-ar reuni GN'R credeti ca nu vor mai exagera?Bine,se poate spune ca acum au o varsta o oarecare experienta...si totusi?Nu le e mai bine separati?Poate vor incepe din nou sa se distruga daca se vor reuni.Oricum ar fi(uite la asta nu m-am mai gandit pana acum)poate GN'R a fost sa fie,atunci si nu mai e sa fie acum.Poate ca e o lectie pentru trupele tinere sa le calce pe urme...nu stiu ce sa zic dar cred ca tot ce s-a intamplat cu aceasta trupa a fost oarecum "scris" sa se intample.Si nu cred ca ar mai rezista ca o trupa dupa 18 ani.

4 comentarii:

  1. Cati stau si se roaga ca GNR sa revina in formula ei de succes.
    Ar fi ceva sa fie o reuniune si greselile din trecut sa fie inlocuite cu o bucurie in sufletele faniilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @DarkEmipre
    Daca GN'R se reunesc(dupa parerea mea)se vor omora.In mai putin de 5 ani.Odata cu varsta si organismul slabeste si cu siguranta vor continua cu excese,in cel mai rau caz isi vor pierde familiile si vor ajunge chiar la "Domne fereste) moarte.Eu una mi-as dorii o reunire in care sa nu mai existe droguri si alcool,dar asta nu e posibil din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu riscul de a ma repeta, spun ca GNR nu se vor impaca. Am vazut niste reportaje in ultima vreme in care Slash spunea ca daca Axl isi va cere scuze el ar fi de acord sa revina in trupa! Din cate il stiu eu pe Axl nu cred ca va face lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Ca nu se vor impaca niciodata stiu prea bine:-J.Mereu cand am vorbit de o reunire l-am pus pe "daca" in fata.

    RăspundețiȘtergere