duminică, 1 mai 2011

Nervi regali...

De cateva saptamani(daca nu luni)bune ne tot *bip* la creier internetul,TV'ul,radiou'toate sursele auditive si vizuale sunt impanzite la propiu cu nunta lu' peste prajit.Nu m-as mira sa ma trezesc cu un glont in cap dupa aceasta afirmatie(pe riscu' meu).Pe mine una ma doare capu' de atatea stiri,poze etc.cu nunta regala.Ok,am inteles e print,rege ce-o fi ,ea e fata din popor(povestea classica)da e al lor.E Anglia,e treaba lor,un sfert din bugetul tarii noastre este cat rochie domnitei in cauza asa ca noi nu avem nici cea mai mica legatura cu "nunta secolului".Si ce s-au gandit?Daca un post TV a bagat imagini exclusive,interviuri...pana mea de la nunta a' mai mediatizata inainte de apocalipsa trebuia sa bage si al doilea,dupa aia si al 3'lea si tot asa pana la cele enspe' mii de canale TV(ma rog,eu am doar 47 da na:))).
Oricum nu deschid televizoru' decat de Paste si de Craciun cand(la mine in familie)e traditie sa spunem ca de sarbatorile religioase nu deschidem laptop,calculatoare...(tampita rau traditia asta).Asa ca ma multumesc cu cutia colorata,pe care eu nu o frecventez nici atunci si cand raman singura-n barlog ma duc imediat pe bloguletu' meu si-mi mai vars naduful.Si atunci mi-a fost greu sa inchid divorturi,rufe spalate,tigani,tarani,marlani si toate culorile de "burabaste"(sau cum naiba so zice).Hai ca m-am enervat:))
N-au fost de ajuns kilele de laturi varsate pe raurile cancan'ului televizat prin prostiile mioritice da' mai vin si cu nunta lu' peste de peste mari si tari...Anglia ce treaba avem noi cu Anglia?Ok,am inteles nunta secolului da e la ei,frate.Macar Zavoranca cu Pepe sau Iri cu Monica is de la noi(normal ca nu-mi convine balacareala asta televizata,da e la noi)si nu bag nunta printului cu printesa,fata normala,saraca,cum am mai spus povestea clasica dintre un print si o tarancuta in aceeasi oala da de acum devine al naibii de enervan 3 saptamani la rand sa ni se acapareze creierele numai si numai cu asta,ma repet ii multumesc cerului aluia' care a facut Discovery Channel sau National Geographic.
Din fericire s-a terminat si cu nebunia numita "nunta secolului" da stati linistiti ca vine al divort,babardeala cu unu si cu altu'...ma rog orice alta telenovela care va ocupa un loc special in sufletu' nostru,asta de cetateni ai tarisoarei iubite populate(din pacate)de scursuri care...ma rog.
Postu' asta nu prea a avut mare importanta,am scris si eu asa ca nu mai aveam nici cea mai mica idee despre ce sa va mai indrug si am zis sa pun si eu pe masa o problema care imi mistuia creierul inca din prima clipa cand am auzit de asta(am avut un sentiment foarte urat in vede cu asta,eram sigura ca se creeaza o adevarata nebunie in jurul subiectului.)Si daca si voi aveti aceleasi sentimente insemna ca v-am nimerit,daca nu greseala mea.

6 comentarii:

  1. Pe mine una, m-ai nimerit sigur! In loc sa bage si astia la televizor o stire mporatanta, ca cea ca Richie s-a internat si ar putea sa nu mai vina la noi, ei baga o nunta. O nunta frate?! Pai nunti au fost, sunt si se vor face tot timpul, ce-mi pasa mie cum au aia cu sange mai albatru decat al meu nunta? Si da, ai dreptate, macar de ar fi fost o nunta autohtona, sau macar un divort.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu care credeam că sunt singura pe care nu o interesează ce se întâmplă cu nunta lor:)) .Pe mine mai degrabă mă amuză. Adică ,d-aia nu mai plouă ,că se căsătoresc ăştia "mici".

    RăspundețiȘtergere
  3. @a
    despre Richie la stirile de pe Antena 1?/:)
    Pe acelasi buletin de stiri unde dau despre Columbeanca si Zavoranu...nu stiu parca nu se leaga:))
    Ar putea sa invie si sa mai moara odata Lennon si tot divorturile sau nuntile astea ar fi mai mediatizate:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Marina
    Neah,nu esti singura si cand e vroba de neplaceri si discutii contradisctorii vis-a-vis de programe tv gasesti un loc aici:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi bag ceva ,asa pă romaneste, in nunta lor regala.Dracu sa-i ia,ca au dat-o cred pe toate posturile de stiri din Romanica,de zici ca murise Eminescu a doua oara...Imi amintesc ca eram vinerea asta la scoala si am decis si noi,ca niste smecheri de clasa a 8-a ce suntem, sa ne uitam la nunta.Am deschis tv-ul(avem plasma in clasa) si constatam ca nu avem Pro Tv(ca astia sigur dadeau nunta in direct).Ma rog,si ma duc eu la 8C sa le cer telecomanda sa cautam programe.Cand am ajuns acolo, toti stateau nemiscati in banci,in liniste,si se uitau cumintei la nunta lu Pulea Spataru...Numai eu am perturbat linistea cand i-am intrebat daca ne dau telecomanda..N-aveau(de fapt au,da-s zgarciti),asa ca m-am intors in clasa si pana la urma gasim noi cu butoanele de la tv Antena 3,4, 11 sau ce p**a mea era..Vreau sa zic ca lu aia,Kate Middleton, i-a luat 5 ani sa intre in nenorocita aia de catedrala.Printul William are chelie iar rochia ei era cam naspa.Prea multa dantela,ca la bunica,in tinereturile ei prin 1900 toamna.In orice caz,a doua zi,sambata,eram home cu temele mele...Era dimineata si Pro Tv a vorbit 3 ore doar despre nunta regala...Dupa amiaza,Antena 1 dadea aceleasi stiri,in aceleasi cuvinte.In momentul ala mi-a venit sa arunc tv-ul pe geam dar nu am facut-o ca era scump si distrugeam rodul muncii parintilor mei(si riscam sa mi-o iau in bot).Pupa-v-as talpile,da terminati dracului odata cu nunta,ca innebuneste poporu si va alegeti cu inca o revolutie ca in 89.(Am observat ca era petrecere pe englezoi,din cauza ca s-au maritat aia doi.Eh,fie la ei acolo,da sa nu ma mai f**a pe mine la cap cu nunta regala de acum incolo.)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Wake of Saturday
    Pai eu ce am zis...nu am putut s ami-o bag as aoe fata ca o exista si un CNA a internetului si cine stie ce naiba imi fac la blog?=))
    Macar sa fie numa' la ei ca pe noi ne doare right in *** de nunta lu' peste.

    RăspundețiȘtergere