duminică, 27 martie 2011

Aerosmith & Bon Jovi-Walk This Way




















Probabil unul dintre cele mai bune fragmente dintr-un concert Bon Jovi,si una dintre cele mai bune interpretari "Walk This Way" cu alta trupa.
Ce poate fi mai frumos decat Jon si Steven la acelasi microfon si Richie si Joe la acelasi solo de chiatra?
A fost ceva cand Steven a aparut in 2003 la Rock N'Roll Hall of Fame cand AC/DC au fost introdusi in celebrul muzeu si oficial au devenit unii din cei mai mari ai rock'ului(ca parca nu erau deja).Acolo a aparut doar Steven si a interepretat alaturi de Brian Johnson "You shook me all night long".Atunci a fost doar Steven,acum a fost si Joe Perry si Doamne ce bine a iesit combinatia.Cine ar fi crezut ca Steven si Jon vor impartii acelasi microfon si cine s-ar fi gandit ca Jon Bon Jovi va interpreta vreodata "Walk This Way".
Pai nu?
2 legende in carne si oase pe aceeasi scena,interpretand una dintre cele mai bune melodii Aerosmith.Daca i-am vazut pe cei 2 impreuna pe aceeasi scena va imaginati cum ar fi:
Bon Jovi,Aerosmith,AC/DC,Guns N'Roses(varianta veche)si Motorhead?:X
Nu numai ca ar intra in istorie dar ar fi si...nu stiu nu am cuvinte.Momentan va las doar cu Bon Jovi si Aerosmith,fragment pe care probabil l-ati vazut dar daca mai sunt acei cativa ce nu l-au vazut si sperau intr-un concert cu cele 2 trupe utati-va la urmatorul fragment:




2 comentarii:

  1. Jon arata ca un pimp cu haina aia lunga. Ce vestimentatie faina era pe atunci...acuma numai haine de cocalari si pitzi ( imi cer scuze...pissi). Prestatie ireprosabila pentru toti de pe scena.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Absolut perfecta:X
    Nu ma pot gandi la o colaborare mai buna...daca ar fi una in 5(cum am zis si in post:>)Ar fi absolut...istoric!

    RăspundețiȘtergere