joi, 31 martie 2011

Incultura ucide...

In cazul nostru incultura muzicala si nu ucide ci doar zdruncina niste extensii ale unor "fufitze" al naibii'de tunate de la bordul unei masini roz bombon.
Acum va intrebati daca m-am transformat in "Radio Sant" si incep sa va turui toate accidentele de pe teritoriul Romaniei.No way!
Va spun numa' de asta:))
Chiar daca nu are legatura(in mod direct)cu muzica cititi si radeti de prostia omeneasca.
Cum a at caldura au dat si pampalai...asa ca ciupercile dupa ploaie.
Stateam si eu pe terasa undeva la 9 dimineata si admiram strada destul de libera.Pana cand isi face aparitia o masinuta mica,usor tunata si al naibii de roz.Of course decapotabila din care rasuna(de mi sa zguduit ceaiu' in ceasca)o melodie de aia contra-facuta cu iz de supa de peste marca Rihanna.Ultimul mini-film porno facut de aceasta,"S&M"(parca).
Oricum,asta nu conteaza.Conteaza ca rasuna atat de tare incat daca o biata babuta astepta la semafor cadea lata pe stalpu' de iluminat.
Si ei mai spun ca rockeri sunt "destrabalati",da matele astea imbuibate de aroma de cirese de la "kilele"de luciu adaugate peste tot ce sunt?Nu,destrabalt nu se refera la ele,se refera la noi astia nebunii\m/.
Da hai ca deviem de la subiect.Si se opresc bietele fete obosite in mijlocu' strazii cu un scrtait ceva mai asurzitor decat stupizenia ce rasuna din boxe(de ce,nu stiu)persupun ca le suna telefonu' si nu puteau sa faca 2 chestii de odata.
Si buf accidentu':X
Mama ce bine am prins toata faza=))
Nu mai spun ca "tancul" ce le-a trezit pe fete din visarea eterna era o biata Dacia 1310:))
Chestiile astea mai circula pe strada?:|Da,in Romania ,da!
Nu numai ca eu ma tavaleam de ras pe sub masa da melodia inca mai rasuna si pana nu s-a terminat(trist dar adevarat)fetitele nu s-au dat jos din masina.
Intr-un final vine mosu' de la volanu' "tancului" la ele la geam si incepe sa le faca scandal.Eu atat am prins si pot sa spun ca a fost un spectacol de pomina.
Ideea nu e accidentul in sine si prostia pura de care dadeau dovada "printesele soselelor" cat ironia sortii.
Morala:
Nu ascultati idiotenii muzicale ca se poate sa sfarsiti rau.
Pot sa pariez ca daca aveau in boxe "The final countdown"nu sfarseau acum,aceasta ne fiind ultima lor numaratoare inversa.



2 comentarii:

  1. Uite din cauza asta eu merg linsitita cu bicicleta mea hippy prin lume.
    Ale naibii fufe cu tot cu panarama lor din Barbados.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Wake of Saturday
    Your f*cking right!

    RăspundețiȘtergere