vineri, 4 martie 2011

O prestatie perfecta-Marca Pink!

Multa lume o incadreaza in noua generatie de artisti,cei care nu fac muzica ci sunete,dar eu inca de la "Just like a pill" mi-am dat seama ca e ceva mai mult,mi-am dat seama ca face muzica ADEVARATA!acea muzica "ascultabila"nici nu cred ca exista cuvantul in dictionar,da ma rog...Intelegi voi ce vreau sa zic.
Da,vorbesc de Pink!
Nu stiu daca ati vazut Grammy 2010,dar vi-l recomand!Nu tot show'ul bineinteles doar partea in care Pink a cantat "Glitter in the air"invartita,inmuiata si ridicata in aer,si Doamne ce frumos a cantat.Nu a scapat nici macar o nota,lucru pe care alti artisti o fac si cand sunt la propiu cu picioarele pe pamanat ,dar in aer!
Poate ca deja ati vazut prestatia artistei in cadrul turneului Funhouse ,in Australia cand a cantat "Bohemian rhapsody"a celor de la Queen,si daca nu l-ati vazut priviti-l acum,credeti-ma nu o sa rgretati!
Freddie Mercury ar fi mandru de asta!


5 comentarii:

  1. Ai dreptate, P!nk nu trebuie incadrata la categoria asta noua de "cantelushe", ea mai are ceva vintage in ea, spre deosebire de Rihanna care o cantat Livin' on a preyer cu Jon anul trecut la Madrid. Ai vazut-o cum era imbracata? Complet in rosu ( inclusiv parul)...parca era o rosie. Sa nu mai zicem de voce. A stricat frumusete de piesa!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Mverick
    Da,din pacate am vazut "prestatia" de 2 lei,ai dreptate nu inteleg cum o asmenea ...nu am voie sa zic scursura ce ,doar datorita perucii(aia infoiata)este comparta cu Slash a interevnit,sa spunem intr-o asemenea capodopera a nilor 80'.
    E durereos cum pana si una care a foacut un videoclip cu jucarii sexuale poate aparea intr-un concert cu asemenea legende.
    Chiar vorbeam cu o prietena despre respectivul moment si inca nu realizam cum s-au schimbat lucrurile asa d odata.
    Dar Pink este una din execeptiile ce confirma regula,cum am mai spus,Freddie ar fi mandru'!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si scuze ca te contrazic...Da' nu a cantat s-a "frecat" la propiu de Richie si si-a luat banu; pentru 2 minute de balacarela pe scena,clasic in zilele noastre.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa e...cel mai mult m-a deranjat ca s-a fatzait pe langa Richie...asta e... nu stiu de ce o fi chemat-o sa cante cu ei. In 15 martie e ziua lui Dee Snider, banuiesc ca el o sa fie sarbatoritul zilei, nu? Aaa si vezi ca in 26 martie parca e ziua lui Steve Tyler! Keep rockin'

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maverick
    Din acte stiu prestatia aceea de la Madrid cu Livin' on a prayer a fost inainte de show'l in care Bon Jovi trebuiau sa fie premiati pentru intreaga cariera...
    Si Rihanna treabuia sa interpeteze Only girl in the wolrd(cred)si nu a fost invitata special,oricum...Tot a stricat tot momentu'
    Of cours...Pe 15 Dee Snider e in atentia noastra dar pana atunci mai avem sarbatoriti ,chiar pe 6 avem 2;)

    RăspundețiȘtergere