vineri, 18 martie 2011

The age of STUPID(part.1)


Nu de alta dar in jurul aceste fraze se invarte tot blogul!
Am zis sa fac si o rubrica dedicata (prostilor)oops,scuze voiam sa spun celor ce cred ca Justin Bieber ar trebui sa-i ia locul lui Obama,ca melodia Amazing chiar este amazing,ca Lady Gaga este originalitatea intruchipata si nu in ultimul rand cei care cred ca "rock" si "manele" ar trebui fi folosite in aceeasi fraza.
Da,ne confruntam cu asta in fiecare zi.
Cum care?
Noi astia cu un strop de demnitate ramas dupa adanca scufundare in oceanul de prostie,daca ati iesit uzi inseamna ca prostia de pe voi se va usa,si sunteti unde trebuie,cititi ce trebuie,intelegeti ce voi scrie in urmatoarele randuri si mai ales ganditi si ascultati cum si ce trebuie.Ei bine,daca ati iesit uscati inseamna ca,continutul imensei balti este asemanator cu continutul vostru.
Si daca persoane ca Maverick sau Wake of Saturday vor intelge sa nu va mirati daca o parte buna(ma rog,eu inca sper sa nu da' na...)inca se vor scarpina in cap incercand din rasputeri sa inteleaga ce urmeaza sa scriu.
Am sa incerc cat mai conscis sa va descriu o seara normala a unui rocker(da,povestea asta am trait-o pe propia piele,si chiar daca sunt fata nu ma numesc "rockerita"ca mi se pare de prost gust,la fel ca unlele meserii si persoanele de sex feminin ar trebui numite rockeri)pe mess cu lista plina de manelari,copile mici si nebne dupa sobolanel,fane Hannah Montana si asa mai departe...
Acum va intrebati,evident de ce ii mai tin in lista de messenger.Simplu:
Sunt colegi si daca nu stiu(ce se inampla destul de des)la o materie ,le mai cer o...parere.
Deci,cum ziceam.
Toata povestea asta s-a petrecut acum:-?
2 saptamani ,dar abia acum mi-am revenit din socul produs de prostia omeneasca si abia acum va dezvalui si voua,cititorii mei fideli o particica din pastila de prostie.
Era undeva pe la noua seara si eu ascultam muzica linistita,asteptand sa ma ia somnul pentru a inchide messu',cand de odata vad ca o colega intra in vorba cu mine,si ca sa reproduc convorbirea(nu mi-o mai amintesc cuvant cu cuvant ,dar cu siguranta nu am uitat esentialul,un esential ce m-a socat de'a dreptu').
Si pentru a nu desconspira porstia din fata ecranului voi folosii 2 litere mai putin folosite in numele romanesti pentru a nu da de banuit nimic.
Eu voi fi Y si respectiva va fi X:
X:Fata,tu stii cu cine e Selena Gomez?
Y:Da,cu ala micu'.De ce?
X:Care ala micu' ,tu?
Y:Ala care se schimonoseste sa scoata un baby chinuit 4 minute.
X:Da' de ce zici asta?Are o voce chiar foarte frumoasa...si hai sa fim seriosi arata si foarte HOT.
Y:Da' bine,daca zici tu...Si pana la urma de ce m-ar interesa pe mine cu cine se **** Selena Gomez?:|
X:Pentru ca este o fata foarte talentat si Justin este un baiat norocos ce merita sa fie unde este.
Y:Ma repet...daca zici tu.
X:Eu nu inteleg de ce nu iti place?Macar ai ascultat vreodata Justin Bieber este un cantaret extraordinar si are si niste melodii foarte frumoase.Poftim(acum imi da link'ul de la melodia "Baby")
Y:(~x(Sunt absolut scoasa din sarite,desi nu sunt o persoana ce nu se enerveaza repede)Auzi,"fato" daca tie iti place un sobolan ce se **** cu o "printesa" Disney,asta e problema lor si,se pare ca si a ta.Da pe mine lasa'ma in durerea mea sa ascult Bon Jovi linistita.
X:Doamne fereste:|Cum poti sa asculti asa ceva?
Y:Asa ceva...ce?Muzica adevarata?
X:Asa ceva,niste mosi expirati...frate are 50 de ani cum naibii sa-ti placa asa ceva?E urat...Cah:-&
Y:(Ma uitam ca la masini straine,la cati nervi mi-a adunat in 3 minute de "conversatie" nu mi-a adunat nimeni intr-o viata intraga si na...am rabufnit)Auzi,duduie daca tu nu ai gustat nimic altceva decat raha**rile Disney toata viata sa nu vi la mine sa-mi spui ce muzica sa ascult,sa nu judeci muzica adevarata,muzica pe care tu nu ai ascultat-o nici macar odata in viata.
X:Imi spui tu mie ca nu am ascultat rock?
Y:Serios?
X:Tu ai auzit vreodata de Skillet sau Paramore?
Y:Da' tu ai auzit de Led Zeppelin sau The Rolling Stones?
X:Rolling Stones nu era o marca de masina?
Y:(Dupa aceasta dovada pura de prostie,mi-am zis ca cel mai destept cedeaza nu mi-am mai distrus neuronii cu asemenea specimene,si am zis ca ea)Da,fata ai dreptate,Justin Bieber e cel mai tare,si Bianca Dragusanu este cea mai frumoasa femeie din Romania.
X:Dar asta este un adevar.
Y:Da' am zis eu altceva?:|
X:Bine,hai ca eu ies.Pupici dulci,pa:*:*:*
Y:Aha,pa.

Da,cam asa arata o mica parte din prostia ce ne inconjoara,si cel putin o mica parte din lista mea de mess atat de scurta si totusi ataaaat de luuuunga.
As fi comentat pe o parte si pe alta aceasta mica povstioara da' mi-e ca o sa-mi sara salamicii in cap.Ma rog,dupa cum am spus asta s-a intamplat acum 2 saptamani(cred)si initial am vrut sa postez conversatia originala da' nu am mai gasit-o in arhiva:">
Puteti trage singuri cancluziile.
Aaa si trebuie sa mentionez ca persoana respectiva este "rockerita" chiar ea a spus-:-??Si nu stiti ca betivi,copii si...inocentii(sa spunem)spun adevarul.

9 comentarii:

  1. mare e lumea si multi prosti s-au inghesuit pe aici.
    de fapt..nici nu mai mai mira.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Wake of Saturday
    Asa-i...din pacate!
    Da' na,ce sa-i faci?
    Macar suntem...putini da mai suntem si noi aia 5% cu demnitate si ceva in cap.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Wake of Saturday
    Da,suntem macar MAI suntem.
    Ma mir ca au mai supravietuit si astia 5% dupa valul de prostie ce ne-a invadat creierele...

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau...de ce mi se par asa cunoscute iscutiile astea? Cate "conflicte" asemanatoare am si eu cu multi care au Iduri impopotonate, gen B@zAthul sau Joophanool nici nu ma mai mir de asta al tau cu fatuca respectiva. Dar sa ii confunzi greii de la Rolling Stones cu o firma de masini ( Rolls Royce cred eu) eu trist :(! Mi se intampla si mie cand intru in bloc sa ma "intampine" niste vecini (da, ai ghicit manelisti) si sa ma intrebe cand ma tund. Eu le raspund ca m-am tuns saptamana trecuta (cam o data la 2 3 saptamani merg la hair syle-istul meu...). Si astia zic...bine dar tot ai parul lung. Si eu le raspund: cand te tunzi nu inseamna ca trebuie sa il tai tot jos. Le-am inchis gura, logic!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Maverick
    Le inghideai gura si cu in simplu scuipat da ai zis sa fii baiat finut:))
    Nu de alta da fiind si colege de clasa(ironia vietii este ca sta chiar in fata mea),duduia respectiva nu uite sa aibe cate o remarca despre lantu',tricou,pleata orice...
    Na eu sunt o fire mai zapacita sa zicem si nu m-am mai gandit la o replica bine gandita si m-am infipt in paru' ei:-??
    In loc sa-mi dea diploma de merit ca mai aveam un pic si curatam pamantu' de un idiot m-au dus la director:|
    Tampita lume:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Știu despre ce vorbești...Uneori își pun manele în clasă la maxim doar ca să mă enerveze.Sau sunt toate revoltate și mă vorbesc pe la spate că nu ascult cum se screme ăla pe toaletă pentru un baby.E, într-adevăr, stresant, dar, pentru muzica adevărată merită.Ar trebui să se facă o școală specială pentru rockeri, să fie feriți de toată propaganda asta...

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anonim
    Exact,un loc speacial unde sa ascultam ce vrea pielea naostra...bine acum nu conteaza de loc conteaza cine are volum mai bun la telefon:-J
    Eu una,cel putin nu sunt genu' care sa se duca intr-un loc special unde sunt de'ai mei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wake me up.Chiar exista specimene de-astea?!Cica "mosi expirati" si "E urat".Daca Justin Beaver e frumos si Jon Bon Jovi e urat,imi vine sa ma-npusc.Mor de curiozitate daca pitzi o sa zica asta despre Justin Beaver la 50 de ani.She fails in her own logic.'Nuff said.

    RăspundețiȘtergere