miercuri, 16 martie 2011

Jon Bon Jovi:Steve Jobs a ucis industria muzicala!


Jon Bon Jovi iese in fata cu o declaratie legata de muzica din zilele noastre,si de cine a ucis-o.
Acesta a declarat pentru The Sunday Times Magazine:
"Copiii de astazi au pierdut toata placerea sa-si puna castile la urechi, sa dea volumul la 10, sa inchida ochii si sa se piarda intr-un album. Au pierdut frumusetea de a investi banii si de a lua o decizie, fara a stii cum suna albumul."
Daca acum va intrebati nedumeriti cine e "ucigasul",acesta este co-fondatorul companiei Apple,distrugand industria muzicala prin iTunes.
Bon Jovi a mai spus:
"Urasc sa sun ca un batran, dar asta sunt si va veni un moment in care oamenii se vor intreba "Ce s-a intamplat?". Steve Jobs este direct responsabil pentru uciderea industriei muzicale."

Pai da...un nou scandal la orizont sau...?
Oricum nestiind prea multe despre fata intunecata a iTunes nu pot sa-mi dau cu parerea,dar puteti sa va dati seama ca tin cu Jon:))
Astept sa vad pana unde merg cei 2 cu declaratiile.
Voi ce parerea aveti?
Sursa:bestmusic.ro

2 comentarii:

  1. Uau, acum am auzit prima data despre declaratia asta. Din cate stiu eu de pe iTunes platesti pentru fiecare piesa descarcata, nu? Si poate de asta face Jon scandal, ca nu se mai cumpara un album cum se facea in urma cu 20 de ani; are dreptate. Macar de s-ar cumpara muzica buna, de calitate :|. Se cumpara muzica la kilogram, de slaba calitate. "Urasc sa sun ca un batran, dar asta sunt" ce tare suna asta...mosule =)).

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Da,am zis sa anunt si eu probabila incepere a unui razboi:))
    Da,platesti pentru fiecare melodie,dupa cum a spus si Jon era ceva mai bine cand copii stiau ce s afaca cu banii si poate investeau in muzica adevarata.
    Era altceva acum 20-30 de ani cand pustii se duceau sa cumpere Sllipery when wet din banii facuti de pe spalat masini(ma mai uit si eu la filme:)))decat ca acum cand prefera un pliculet magic sau un fum...

    RăspundețiȘtergere