marți, 15 martie 2011

Sarbatoritul zilei:Dee Snider(Twisted Sister)

Astazi,pe data de 15 Martie avem 1 sarbatorit!
Dee Snider:
Daniel Snider,pe numele sau adevarat s-a nascut pe data de 15 Martie 1955 in Astoria,New York.A dat dovada de voce,cretivitate si inclinatie catre muzica inca de mic copil cand a cantat in corul bisericii , a fost selectat pentru All state Chorus la canto si de asemenea a facut parte dintr-un cover al trupei Black Sabbath.
In 1976 a intrat in Twisted Sister si a devenit solistul si scriitorul cantecelor.In 1982 au lansat primul abum,Under the Blade.Al treilea si cel mai de succes album a fost lansat pe data de 10 Mai,1984,devenind cel mai bine vandut album.Datorita pieselor "I wanna rock" si "We're not gonna take it" cele mai cunoscute ale trupei si unele dintre cele mai bune melodii Heavy Metal.
Datorita stilului destul de...exagerat,Dee Snider si trupa se claseaza undeva in varful topurilor Metal si ,chiar si ara trupa ,Dee loveste sus si este pe locul 83 in Top 100 Metal Vocalist off All Times realizat de Hit Parader.Prieteniile cu diferite nume mari ale industriei rock sunt cunoscute,nume ca Ozzy Osbourne si cu wrestlerul profesionist Mick Foley.
A aparut de asemenea in Mtv Cribs si cu melodia "I wanna rock"la American Idol in 2010.

2 comentarii:

  1. Pacat ca e cam scurt articolul :|. Dar nu stiam ca e prieten cu Ozzy. Am vazut in urma cu o luna un top pe VH1 al celor mai bune piese heavy metal, si I wanna rock era pe 43 parca, in fine si o aratat o poza cu Dee coborand dintr-o limuzina cu parul facut intr-un fel iesit din comun: era un fel de piramida cu varfu inspre cap si baza in sus :))...asa bestial arata, pacat ca nu gasesc poza aia nicaieri!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Da,am prins si eu topul ala:))
    Si nu,n-am nici eu poza:(
    E scurt pentru ca l-am scris la 12 noaptea si spre rusinea mea spun ca si uitasem ca e ziua lui Dee:">...

    RăspundețiȘtergere