joi, 17 martie 2011

Slash:"Axl Rose este motivul pentru care nu mai exista Guns N'Roses"!


Frate,mereu plang cand vad poza asta:(
Ultima imbratisare,Argetina 27 Iulie 1993.
Vad ca este saptamana declaratiilor din partea celor mari din lumea rock'ului.
Dupa Jon Bon Jovi,vine randul lui Slash sa iasa cu o declaratie legata de vremurile si trupa ce l-au consacrat.Oare il napadesc amintirile din tinerete si vrea sa mai traiasca acele vremuri sau doar mai pune niste fire de sare pe rana adanc lasata fanilor Guns N'Roses?
Oricum ar fi Slash il acuza pe Axl Rose pentru destramarea trupei.Nu ca nu ar fi asa,si chiar daca il admir pe Axl in aceasta priviinta voi tine cu Slash si toti fanii Guns N'Roses stiu de ce,dar daca nu stiati va aminteste chiar el:
"Sunt constient ca pe aceasta planeta exista milioane de oameni ce isi doresc o reuniune in formula clasica Guns N'Roses. Au trecut 15, 16 ani. Nimeni din formula originala nu a venit cu ideea de a ne reuni, cel putin nu un efort real."
"In plus, este vorba de Axl Rose. El este motivul pentru care nu mai exista Guns N Roses. N-am ce face, am renuntat din acelasi motiv ca si ceilalti. Asa ca este problema lui."
Da',poate ca dupa mai bine de 15 ani de la despartire macar unul din formatia veche,legendara trupa cu pistoale si trandafiri simte ranile adanc lasate in istoria rock'ului si mai ales a fanilor inraiti Guns(bineinteles,printre care ma numar si eu)fani ce s-au imaprtit in 2,o parte au ramas cu noua...Guns N'Roses(mie numai Guns N'Roses nu mi se pare a fi ca singurele fete cunoscute sunt Axl si Izzy,ceilalti de pe scena imi sunt total necunoscuti) si o parte s-au dus mai departe cu Slash,ce se pare ca are o viata foarte agitata cu trupa Velvet Revolver cu care se pregateste de al doilea material discografic cat si pe cont propiu.
"Am o cariera solo, am un album si o trupa de succes, lucrez deja la al doilea disc. Ca artist solo am incercat sa compun o muzica decenta. Nu sunt un chitarist tehnic. Ii admir, sunt extraordinari ca muzicieni...eu insa tanjesc dupa continutul emotional si melodic. Vreau sa simt muzica atunci cand o cant."
Aceea muzica pe care doar cu Axl Rose a reusit sa o exprime si sa o aduca la adevarata ei valoare,aceea muzica pe care nimeni nu o va mai atinge si aceea muzica pe care nicodata Axl nu o va face cu noua formula Guns N'Roses si mai ales aceea muzica pe care niciodata Slash nu o va mai simti fara Axl Rose,fara Guns N'Roses,pe care niciodata nu o va putea reproduce cu Velvet Revoler,Fergie sau orice alt nume cu care a colaborat.
Noi,acei fani ideli ramanem cu un nod in gat si cu pumni stransi in speranta cand va venii o zi in care vor mai canta pe aceeasi scena si tipatul al naibii de...patrunzator a lui Axl se va impleti cu acordurile lui Slash si vor din nou Guns N'Roses.

6 comentarii:

  1. Eu nu pot sa imi dau seama cum de Axl a putut face freseala asta (probabil cea mai mare din viata lui), sa te certi cu cel mai bun chitarist din lume ( ma rog...al doilea dupa Jimi Hendrix)si sa va despartiti! De fiecare data cand vad videoclipul de November Rain deabia astept sa il vad pe Slash iesind din biserica si facand solo-ul ala absolut genial. De fiecare data mi se face pielea de gaina la faza aia. Ce-i drept si Slasah o cam luase pe "aratura" cu bautura si cu "liniutele". Era invitat intr-o seara la david letterman Show si acolo spunea ca in urma cu 5 ani bea cam un litru de whiskey pe zi ( eu nu cred ca am baut atata in toata viata mea si nu am nici jumatate dein varsta lui). Tot in emisiunea o spus ca ar fi dispus sa se impace cu Axl si sa reintre in trupa daca dobitocul de Axl si-ar cere scuze in public; de atunci nu am mai auzit nimic de la Axl. Eu cred ca e ceva la mijloc; mai mult decat o simpla cearta.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Ma uitam la Paradise city live,acum cateva minute si chiar mi-a venit sa plang.Erau ce-i mai buni!Au zguduit lumea,au facut unele dintre cele mai bune melodii din istoria rock'ului si cine nu stie solo'ul lui Slash din Sweet Child O'Mine.Momente ce au intrat in istoria muzicii rock.
    Si nu numai Slash era omu' cu excesele din trupa se stie ca toti consumau de toate la greu,intr-un interviu Slash a declarat ca Duff si-a "consumat" propia greutate in cocaina,oricum ar fi,stiu ca despartirea nu a fost numai datorita stilului muzical ,a fost ceva mai mult a fost ceva pesronal ce le-a ranit orgoliul si cum au din plin nu va iesi nici unul in fata sa spuna"Imi pare rau",si sigur nu Axl.
    Da'cine stie poate va veni momentul ala mult asteptat cand vor cadea de comun acord.Sigur nu-si va calca argoliul in picioare,Axl pentru a-si cere scuze in public dar vazand ca noul album cu noua"Guns N'Roses" nu va avea succes de loc va dorii sa straluceasca ca alta data si va face un compromis,dar asta sigur nu prea curand si daca Slash e baiat destept il va lua frumos pe Duff de manuta,si cum Axl il are deja pe Izzy vor fi din nou Guns N'Roses.
    Noi,cel putin eu inca mai sper ca dupa 15 ani sa-i napadeasca macar doru' de fanii GN'R,GN'R nu balacarela asta pe care o face AXl si prostia pe care o face Slash cu velvet Revolver.
    Si chiar daca Slash era prieten bun cu Jack Daniel's:))nu era singuru' si nu ma poate contrazice nimeni ca nu au facut excese,poate Slash cu whiskey'u da' fiecare in parte avea cate o slabiciune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Heii! Sunt milioane de oamenii in intreaga lume care isi doresc reunirea Guns'n Roses, am putea face un event pe facebook...daca spargem un record poate insemna ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Deaa:]]
    Au mai incercat,si inca mai fac asta muuulti fani pe site'ul oficial GN'R si...cum akm spus si un comentariul de mai sus.Credca la aceasta varsta,daca ar afce aceleasi execse ca in tinerete(ca sigur vor face daca vor fi din nou o rupa)n vor sfarsii prea bine...poate asa e mai bine,fiecare pe drumul sau dar ce sa zic...o reuniune ar fi ceva istoric,ce-i drept e drept.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.petitieonline.ro/petitie/62341041

    RăspundețiȘtergere
  6. Viziunea unui solist este foarte deosebita de viziunea unui instrumentist. Eu cred ca cele mai mari probleme le-au avut din cauza sound-ului si a dorinței lui Slash de a fi mai important cu instrumentul sau decât Axl cu vocea lui unica. Solistul trebuie sa rămână solist! Cred că aici Axl s-a simțit boicotat! Și in anumite situații chiar era!

    RăspundețiȘtergere