joi, 17 martie 2011

Sondaj:"Melodia ce se apropie cel mai mult de preferintele voastre?"

Al doilea sondaj facut de mine este unul referitor la melodii.
La sondajul cu trupele am facut si partea a doua deoarece am omis o gramada de trupe,dar la melodii e altceva.Sunt prea multe si nu pot face un sondaj atat de lung asa ca le voi lua pe caprarii(vedeti voi la ce ma refer;)
"Melodia ce se apropie cel mai mult de prefeintele voastre":
Guns N'Roses-Sweet Child O'Mine-7(20%)
Bon Jovi-You give love a bad name-8(23%)
Queen-We will rock you-9(26%)
Pink Floyd-A nother brick in the wall-5(14%)
Led Zeppelin-Stairway to heaven-5(14%)
Scorpions-Rock you like a hurricane-6(17%)
Joan Jett &The Black hearts-I love Rock N'Roll-5(14%)
Nirvana-Smells like teenage spirit-9(26%)
The Beatles-Yesterday-4(11%)
The Rolling Stones-Satisfaction-5(14%)
AC/DC-Back in black-7(20%)
Nickelback-Burn in to the ground-5(14%)
Metallica-Nothing else matters-8(23%)
Green day-American idiot-7(20%)
The Eagles-Hotel California-4(11%)
Aerosmith-Crazy-7(20%)
KISS-Rock N'Roll all night-2(5%)
Ozzy Osbourne-Let me hear you scream-5(14%)
Alice Cooper-Poison-7(20%)
Asadar...
Evident,Smells like teenage spirit si We will rock you sunt marele castigatoare!
Imediat va incepe urmatorul sondaj!

8 comentarii:

  1. Hehe, tare topul, stii cu cine am votat, nu? Sa trec un pic The Rolling Stones: melodia Satisfaction are un vers care se potriveste ca un "imn" neoficial al Romaniei; versul e: I can't get no satisfaction. In urma cu 5 min citeam pe stirileprotv.ro un articol "apocaliptic" cu o anume Baba Vanga ( o bulgaroaica care a prezis dezastrul de la Kursk, 11 sept, si mai nou cutremurul din Japonia), in fine baba o murit in 1996, deci nu putea sa spuna dupa cutremur ca ea l-a prezis. In fine, in articolul ala avea niste previziuni sumbre despre urmatorul mileniu, razboaie, extratersetri si chestii de astea( sunt fascinat de teoriile conspiratiei :D). Ce-i drept multe sunt cam prea exagerate, dar spuneam ca versul ala s-ar potrivi ca un imn neoficial al Romaniei pt ca la sectiunea cu comment-uri vedeam doar chestii gen" marmota invelea ciocolata in staniol" si "ar fi fost buna baba ca regizor de filme SF" In fine, eu am o vorba: Un om destept ia in ccalcul toate posibilitatile; spre deosebire de cei care comentau acolo ca prostii. Azi la facultate o venit i colega sa imi dea sa ascult o piesa, era ceva Leona Lewis, clar nu genul meu de muzica, dar am zis hai ma sa urmez vorba mea si sa vad ce ii de piesa asta. Chiar mi-a placut. Vezi, la asta ma refer su articolul respectiv. Multi cum au vazut ca o baba a prezis viitorul gata sunt aberatii, minciuni, baba e nebuna. Stai calm omule, analizeaza situatia si la final spune-ti parerea. In fine m-am abatut de la subiect :)) Sa vedem urmatorul top care il propui!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Avem noi o boala cu abaterea de la subiectele despre acre in mod normal ar trebui sa scriem:))
    Da,sper ca-ti place ideea ,noul sondaj si da,am vazut si eu acel articol.Iti dai seama ca nu cred in prostii de genu' da cum ziceai si tu unii stiu sa comenteze inainte ca macar sa citeasca 5 randuri din articol.
    Mda,asta e Romania.
    Si daca ar fi sa o luam asa ar fi nenumrate versuri din melodii celebre ce ar putea sa fie un imn neoficial al tairsoarei noastre.
    Da chiar...
    O sa fac un sondaj pe tema asta imediat ce se incheie cel cu AC/DC,merci de idee;)

    RăspundețiȘtergere
  3. am citit tot blogul tau si am observat in mai multe articole aceeasi greseala, pe care tin sa ti-o semnalez: melodia celor de la Nirvana se numeste Smells like teen spirit, nu Smells like teenage spirit.Sa nu mi-o iei in nume de rau, eu doar am vrut sa iti atrag atentia asupra acestei greseli. Poti sa stergi comentariul daca vrei :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim
    Stiu:))Nu am de gand sa-ti sterg comentariul si imi asum greseala.Inainte sa intru in paine cu muzica buna asa credeam ca se numeste pentru ca pe mai multe CD'uri(of course piratate)scria teenage si ne avand oare si ce cultura muzicala am ramas cu sechele:))abia dupa aia am aflat ca este "teen" si ca cei de la YouTube spun "team"...

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))) Da, am observat si eu asta pe Youtube. Apreciez totusi ca la cei 13 ani ai tai (atat ai, nu? parca asa am citit pe undeva pe aici) asculti muzica buna. Eu cand eram de varsta ta ascultam RBD si Britney Spears, iar singura Nirvana de care auzisem era inghetata :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Anonim
    Da...iubeam inghetata aia=))

    RăspundețiȘtergere