duminică, 20 martie 2011

Top 15 Aerosmith:

Pai cum sa nu fac si un top 15 "cea mai buna trupa de rock a Americii"?
Undeva in Top 5 trupe favorite(ale mele)dupa Bon Jovi,Guns N'Roses si AC/DC,Aerosmith nu numai ca au niste melodii ce s-au pastrat in top'uri mult timp mai au si unele dintre cele mai vandute albume din lume."The bad boys from Boston",cum mai sunt numiti bietii au infiintat trupa Aeromsith in 1970 in Boston incepand cu Joe Perry la chitara si Tom Hamilton la bass,numele original fiind The Jam Band ca mai tarziu sa-l coopteze pe Steven Tyler ,Joey Kramer la tobe si chitaristul Ray Tabano,astfel devenind Aerosmith pe care o stim,apreciem,iubim si ascultam cu cea mai mare placere.Au cele mai multe albume premiate cu aur si platina din America,au fost de 21 de ori in Top 40 Billiboard Hot 100 si 9 single'uri pe locul 1 in Mainstream Rock,4 Grammy'uri si 10 MTV VMA.
Au fost introdusi in Rock N'Roll Hall of Fame in 2001 si sunt in lista 100 Greatest Artists off All Times in revista Rolling Stones.
Pot sa pariez toata averea mea ca persoane din peisajul muzical autohton (nu voi mai repeta aceleasi nume,ca devin enervanta:)))vor avea un ra*at de cariera(daca or sa mai aiba asa ceva)peste 30 de ani,cariere pe care trupe precum Aerosmith sau AC/DC le sustin sus si tare cu niste concerte extraordinare,cu niste voci ca la 20-30 de ani si mai ales cu niste showuri de exceptie,apectacole pe care anumite cantarete nu le pot sustine nici macar la 20 de ani.
Asta e muzica adevarata,astea sunt trupele ce nu vor fi uitate peste decenii si astea sunt trupele/artistii ce la 50-60 de ani au mai multa energie ca la 20.
Mie una mi se pare ca Steven Tyler,Brian Johnson,Jon Bon Jovi,Alice Cooper,James Hetfield si Ozzy Osbourne sunt unii din putinii artisti ce mai pot sustine un concert live de 3-5 ore dupa varsta de 40 de ani.
Acest top este facut dupa viziunea mea asupra melodiilor.Daca aveti alte opinii nu va sfiiti sa scrieti un comentariu cu topul perfect(pentru voi).
Top 15 Aerosmith:
15.Girls of summer:

14.Rag doll:

13.Livin' on the edge:

12.Fallin' in love:

11.Janie's got a gun:

10.Jaded:

9.Lave in an elevator:

8.Cryin':

7.Angel:

6.Crazy:

5.I don't wanna miss a thing:

4.Dude looks like a lady:

3.Walk this way:

2.Amazing:

1.Dream on:


2 comentarii:

  1. Ce frumos ai spus ca peste x ani "vedetele autohtone" o sa aiba un cac*t de cariera....daca or mai avea. Pe vedetele astea le intereseaza doar cum arata ca vocea se "rezolva" cu ceva soft pe calculator, nu? Bine...ca Steve Tyler nu mai e cel mai sexos barbat aia e alta treaba (de la atatea liniute...pacat). Dar el are ceva in plus. Voce. Ceea ce astia de acum o au dar le lipseste cu desavarsire!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maveirck
    Da,am un dar de la Dumnezeu de a jigni fara a se simti ofensati=))
    Sad but true,nu?:>
    Eee na se stie ca Steven si heroina erau si sper ca nu mai sunt prieteni buni da'...care mai arata ca la 20 de ani?
    Bine cu acteva exceptii(Jon Bon Jovi,Slash etc...)care inca mai au ceva din perioada de glorie,bine poate cu alta freza si cateva riduri da acee trasaturi specifice nu s-au dus.
    Oricum vocea nu se duce niciodata,e ceva cu care te nasti si mori.
    CD'u o sa se rupa,opreasca,crape,cum vrei tu intr'o buna zi;)

    RăspundețiȘtergere