miercuri, 16 martie 2011

Top 15 Nickelback:

Incetu' cu-ncetu' trecem toate top'urile pregatite in revista.Initial am vrut sa postez acum "Top 15 Aerosmith"dar am zis sa mai asteptam pentru legende si sa o luam asa mai incet.Nu puteam sa pun 2 melodii zilnice consecutiv si cum azi nu avem un sarbatorit pun unul din top'urile pregatite dinainte.Ce e interesant legat de toate listele cu melodii pe care le fac este ca descopar niste cantece superbe pe care nu le stiam ,sau poate le stiam dar nu am avut timp sa le descopar.
Imi amintesc ca prima melodie rock ce chiar mi-a placut a fost "Burn in to the ground",bine inteles nu am descoperit o uitamdu'ma la nu stiu ce top legat de acest gen sau frecventand canalele TV muzicale.Am descoperit-o uitandu-ma la o seara de Raw,da unul din show-rile de wrestling,of course in tara noastra difuzate cu 2 saptamani intarziere.Si pot spune cu draga inima ca "Burn in to the ground" a fost unele din melodiile,poate nu legendare si arhi-cunoscute in intreaba lume ce mi-a deschis ochii catre muzica buna.Si chiar daca nu este asociata cu vreo era sau nu este neaparat o melodie semnatura a unui gen muzical ramane una dintre melodiile mele preferate din siplul fapt ca este una de suflet.Melodiile au acel ceva ce le pot numii melodii preferate si mi-au intrat in suflet,o melodie este cea ce iti astarneste amintiri.
Formatia a fost formata in 1995 de catre fratii Kroeger:Chad,Mike si Brandon in Hanna,Alberta Canada.
Pana in prezent au primit 26 de premii si au fost nominalizati de 62 de ori la diferite categorii.Au fost introusi in Canada's Walk of Fame in 2007 , in aceelasi an au castigat la People's Choise Awards la categoria Favorite group si in 2006 au castigat la World Music Awards premiul pentru World's Best Selling Rock Artist.De asemenea au fost nominalizati de 6 ori la Grammy dar din pacate nu au castigat.
Eu personal nu ii admir doar pentru faptul ca au niste melodii superbe ,versuri pe limba mea sau pentru ca Chad are o voce ce merge manusa pe melodii ci ii admir pentru simplul fapt ca se afirma,la fel ca Pink au tupeu sa spuna"Eu sunt altfe!" Intr-o lume in care daca nu esti ca ei esti marginalizat.
Eiii ash mai bine marginalizat decat Salamist:-j
Top 15 Nickelback:
15.Animals:

14.How you remind me:

13.Photograph:

12.Something in your mouth:

11.This afternoon:

10.Hero:

9.If today was your last day:

8.Far away:

7.Never gonna be alone:

6.Rockstar:

5.Just to get high:

4.Gotta be somebody:

3.I'd come for you:

2.If everyone cared:

1.Burn in to ground:


2 comentarii:

  1. Sincer sa fiu, multe piese nu le stia, desi ascult Nickelback! Sunt foarte buni, ce-i drept. Am vazut recent pe youtube cum Chad canta Sad but true: fenomenal, are voce pt heavy metal, nu stiu de ce nu insista mai mult pe piese de genul Sad but true. Oricum e frumos topul, si cuvintele scrise de tine

    RăspundețiȘtergere
  2. @Maverick
    Multumesc de aprecieri!
    Da,se descurca de minune la Heavy metal dar parca tot nu e stilul care in caracterizeza,nu stiu parerea mea.
    I-ai vazut cantand ZZ Top-Sharp dressed man?
    http://www.youtube.com/watch?v=1CnergqNJ38&feature=related
    Dea semena vocea lui Chad uimitoare!
    Melodia aceasta se potriveste manusa.

    RăspundețiȘtergere