marți, 16 august 2011

Sex,Drugs and Rock N'Roll:Nu mai e o surpriza pentru nimeni ca viata de rocker e marcata ca 18+,nu?


Si daca mai sunt minori inocenti cu ochelari de cal ce inca nu stiu ce presupune o viata de "rock star" mai bine va puneti mainile la ochi sau inchideti pagina asta pana nu incepe dezmatu'.
Azi incepe periplu' prin nebunia numita viata de rock star si daca titlul nu v-a lamurit(un titlu' care ramane una dintre cele mai cunoscute fraze din cultura pop)atunci hai sa va explic mai bine;
Azi incepem sa disecam picanteriile,secretele din viata legendelor rock'ului,le tocam marunt marunt,scotocim dupa poze compromitatoare(ma rog,pentru aia care inca nu stiu ce e aia viata de satanist)si invatam probabil o lectie de viata din ce urmeaza sa vedem/auzim in aceasta noua rubrica.
Si nu...nu am pus o poza cu Slash si compatriotu' din Velvet Revolver(habar n-am cum il cheama)doar pentru ca e febletea sufletelului meu ci pentru ca e genurl acela de rock star care si-a trait viata dupa standardele meseriei.Mai pe romaneste;o droaie de gagicute(mai mult sau mai putin ieftine),Jack Daniel's cat incape,prafuri din alea magice si nu in ultimu' rand un nume de legenda...ca deh daca esti baiat bun nu prea pui limbuta pe succes in industria asta.
Scapam si noi de inhibitii si sper sa nu va holbati ca la filme cu bagatu' la gaurica daca veti vedea tot felu' de expresii/imagini/declaratii de acest gen.
Ca...deh ne trebea' ceva palpitant pe aici,prea mult roz,viata frumoasa,muzica buna si puritate in aeru' asta curat.
Daca asculti rock adevarat si nu esti poser(termenul preferat a lui DarkEmpire,dupa cate vad)stii sigur ca urmeaza tot felu' de chestii indecente pe care un copil de doar 13 anisori nu ar trebui sa le cunoasca/vada/auda si de ce nu pe viitor sa le traiasca(sa speram ca data viitoare cand intra mama pe blog sa nu vada asta).
Acestea fiind spuse va urez vizionare placuta la dezmatu' ce urmeaza.daca nu v-ati prins asta e cuvantu' principal al acestei noi rubrici.

4 comentarii:

  1. 'Compatriotul' lui Slash se numeste Matt Sorum,a fost si in GN'R :-"

    RăspundețiȘtergere
  2. @Andreea McKagan
    Pe bune e MattO.o
    Da,stiu ca a fost in GN'R si il admir ca tobosar,unul foarte bun dar nu i-am urmarit evolutia:))

    RăspundețiȘtergere
  3. NU mai am rabdare sa vad cu ce ''picanterii'' o sa ne surprinzi!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maverick
    Iti spun doar ca e un aticol foarte complex despre unuol dintre cei mai controversati solisti:>

    RăspundețiȘtergere