sâmbătă, 27 august 2011

Sex,Drugs and Rock N'Roll:Sex cu un barbat,un"frate"la fel de toxic,droguri in valoare de 20 mil.$ si multe alte picanterii din viata lui Steven Tyler


Articol dedicat AndreeiF si Fantomei inocente:).

Am ajuns deja la a 3'a "editie" a acestei rubrici si mi-a luat ceva sa imi dau seama despre ce (chiar) vreau sa scriu.
Si daca tot am vazut ca Tanti McKagan a ales ca viitoarea legenda sa fie Kurt Cobain,si nu Steven asa cum a rugat-o Fantomita noastra mai sus mentionata am zis sa-i fac o bucurie atat ei cat si AndreeiF si sa caut/expun unele dintre cele mai "inunecate" informatii despre sexul,droguri si rock n'roll'ul din viata unuia dintre cei mai mari solisti ai tuturor timpurilor.
Primul nume care mi-a venit in cap a fost Axl Rose,dar mi-am zis ca daca data trecuta am vorbit de femeia farfurie si f**** in studio mai schimbat ceva,ridicam stacheta putin,il lasam pe Mr. Oral Sex sa astepte si il luam pe "Demon of Screaming" in vizor.Stateam si ma gandeam azi noapte,cand deja aveam formulat in cap ce urma sa scriu aici(bine,ca am uitat asta e altceva)ca daca ar fi sa aleg un singur personaj controversat pe care sa il "intervievez" pentru aceasta rubrica,acela ar fi Steven Tyler.
Si pe buna dreptate,omu' asta nu numai ca a facut legenda dar are si un trecut demn de un roman(nu degeaba are 2 biografii la activ).

Copilaria,mutarea la Boston,inceputurile Aerosmith si o presupusa relatie cu Joe Perry:

Steven Victor Tallarico s-a nascut pe 26 Martie,1948 la New York intr-o amilie "internationala" si strans legata de muzica.Mama sa,Susan avea stramosi din Anglia,Polonia si Rusia,iar Victor,tatal(pianist de porfesie) italiene si germane.
Isi traieste copilaria "sub pianul tatalui sau" iar pasiunea pentru muzica incepuse sa apara inca de la o varsta frageda.
Scoala generala a fost mai mult o trecere catre "nebunie",nebunie care a inceput inca din liceu,de unde a fost exmatriculat pentru consumul de droguri.
Nu peste mult timp il intalneste pe Joe Perry,formeaza o stransa prietenie iar apoi pe Joey Kramer.Aici se "naste" Aerosmith!
Erau o trupa,o trupa in care,in mod normal Steven avea sa cante la tobe(avand in vedere ca in mai toate trupele locale in care a activat in adolescenta a avut "rol" de tobosar)dar nu avea sa fie asa.
A vrut sa incerce si microfonul iar scaunul a fost ocupat de Joey Kramer,Joe Perry avea sa fie chitaristul principal,Tom Hamilton bassist si Ray Tabano avea sa fie cooptat ca chitarist secundar.Inregistreaza primul succes mondial cu "Dream on",se muta la Boston si scurta perioada alaturi de trupa este la final pentru Ray,care este inlocuit de Brad Whitford.
Au petrecut o lunga perioada prin cluburile din Boston,dar toate acestea aveau sa seschimbe cand au facut rost de un nou impresar si o casa de discuri.
Inregistreaza succes dupa succes cu "Get your wings","Rocks","Toys in the Attic","Sweet emotion" etc... si mai toate posturile de radio,copertele revistelor,canalele TV si inimile fanelor erau luate cu asalt de baietii din Aerosmith.
Bine inteles,odata cu toata faima dobandita "iubirea" fanelor era din ce in ce mai mare si Steven Tyler era privit sa un sex simbol al acelor vremuri.
Odata cu noua reputatie zvornurile cum ca acesta ar avea o presupusa relatie cu Joe Perry,cu care forma celebrul "Toxic Twins" incepea sa prinda contur,apropierea dintre ei era ceva ciudat pentru junalisti si chiar daca amandoi si ceilalti memebri ai trupei negat vehement acestea,publicatiile continuau sa sustina ca intre cei 2 era mai mult deca o "fratie".
Aceste "rautati" nu au schimbat in nici un fel dragostea fanelor fata de Steven care avea sa devina unul dintre cei mai iubiti barbati din lumea rock'ului.

Prima relatie facuta publica,incheiata cu un avort si un apartament in flacari si nasterea lui Liv Tyler:

Inca din '75,Steven avea sa fie recunoscut pentru relatiile tumultoase si viata zbucuiumata de cuplu.
Prima relatie care a intrat in atentia presei a fost cu o tanara de doar 16,Julia Holcomb.
El era cu 11 ani mai mare decat ea si i-a convins cu greu parintii sa o lase la Boston(ea fiind nascuta in New York).Cei 2 s-au intalnit si drogat impreuna timp de 3 ani pana cand Julia a ramas insarcinata.
Nici unul din ei nu erau pregatiti pentru un copil si mai ales ea,care la doar 19 ani nu era pregatita sa aduca pe lume un copil pe care era convinsa ca avea sa il creasca de una singura.Steven,punand pe locul unu cariera.Au cazut amandoi de comun acord ca singura solutie ar fi un avort.
Desi Steven a fost de acord cu aceasta,gandurile cum ca avea s curme o viata il macinau pe interior si totul avea sa se termine cu un apartament incendiat si cu un mare scandal.Acesta a incercat sa o convinga ca s-a mai gandit,si ca pana la urma nu e bine ce face,ea nu a stat prea mult pe ganduri si daca a vazut ca mel nu o intelege a dat foc apartamentului lor si a plecat.
Chiar daca nu era de acord cu asta,Steven voia sa fie acolo si sa o sustina cand avea sa puna capat sarcinii.
Dupa aceasta,Steven a scris in pri
ma sa biografie,Walk this way:

"
It was a big crisis. It's a major thing when you're growing something with a woman, but they convinced us that it would never work out and would ruin our lives...You go to the doctor and they put the needle in her belly and they squeeze the stuff in and you watch. And it comes out dead. I was pretty devastated. In my mind, I'm going, Jesus, what have I done?"

In completarea lui Ray Tabano,cu care a ramas in relatii bune care a spus ca toate astea l-au "intors pe dos",mai ales ca fatul era baiat.

Dupa toate astea,Julia avea sa se intoarca la parintii ei,in New York si Steven avea sa aiba o scurta relatie cu modelul,Bebe Buell,cu care a facut un copil,pe Liv Tyler(dupa mine cea mai "productiva" relatie a lui).Aceasta i-a ascuns adevarul fiicei sale,spunandui ca tatal ei adevarat este Todd Rundgren(iubitul sau din acea vreme)pentru a o proteja pe aceasta de dependenta de droguri a tatalui ei adevarat.
Liv a aflat abia la 8 ani cine este parintele sau adevarat,si chiar daca la inceput nici nu voia sa auda,intre timp au devenit foarte apropiati si foremaza unul dintre cele mai cunoscute "cupluri" tata-fiica de la Hollywood.

Declinul Aerosmith,dozele tot mai mari de heroina si prima casatorie:

In aceelasi an in care a incheiat prima relatie cu un mare scandal si o tragedie avea sa se casatoreasca cu Cyrinda Foxe,de asemenea un model,pe atunci sotia lui David Johansen,solistul New York Doll's.A divortat de acesta pentru a se casatorii cu Steven.
Acestia au stat 9 ani impreuna,in '87 au divortat iar in 2002,Cyrinda a murit de tumora cerebrala(Odihneasca-se in pace!).

In timpul primului sau mariaj('79-'84)trupa a avut de suferit multe schimbari si a fost foarte apropape de o despartire ce mai mult ca sigur ar fi schimbat mult cursul rock'ului.
Pe 28 Iulie,1979,intr-un concert din Clevleand Joe si Steven au trecut peste prietenia stransa si au incins un scandal monstru.
Atunci,toata lumea a fost intrebatoare in legatura cu viitorul trupei si cu prietenia dintre cei 2.
Aceste ganduri incepeau sa prinda contur cand Joe Perry a parasit Aerosmith pentru a-si forma propiul grup,Joe Perry Project.
Dupa plecare lui Joe,trupa nu putea ramane fara un chitarist principal asa ca l-au cooptat pe Jimmy Crespo,care nu avea sa activeze prea mult,pana cand in '81,Steven sufera un grav accident de motocicleta ce avea sa il tina in spital timp de 2 luni.Trupa nu mai inregistreaza si nu mai sustine nici un concert pana in '82,cand inregistreaza primul album cu Jimmy,Rock in A Hard Place,considerat de multa lume cel mai slab material Aerosmith.
Brad Whotford paraseste si el trupa pentru o scurta perioada din aceleasi motive-consumul excesiv de droguri a lui Steven.

"Noua generatie" Aerosmith si a doua casatorie:

Trupa revine,si revine in forta cu unua dintre cele mai cunoscute colaborari ale tuturor timpurilor,"Walk this way" cu Run D.M.C,moment in care au demonstrat ca rock'ul poate fii combinat cu hip hop'ul si sa mai si iasa ceva cat de cat ascultabil(in cazul asta,ceva superb).
Parca aceasta reunire i-a facut mai buni ca niciodata si lanseaza album dupa album,hit dupa hit si mai toate pe locurile fruntase in top'uri.
Apara pe scena alaturi de trupe care abia isi faceau aparitia in peisajul muzica ca Bon Jovi si Guns N'Roses si se pare ca este punctul culminant al carierei lor,cand,in sfarsit drogurile nu mai reprezentau problema nr. 1.

Lui Steven nu ii merge bine doar cu trupa ci si in viata personala.
Pe 28 Mai 1988 se casatoreste cu Teresa Barrick,designer vestimentar cu care face 2 copii,Chelsea Anna(6 Martie 1989) si Taj Monroe(31 Ianuarie 1992).
Cand totul parea ca in sfarsit se aseaza in viata lui,anunta,in 2005 ca urmeaza sa divorteze datorita problemelor de cuplu,divortul s-a finalizat in Ianuarie 2006.

Droguri prizate direct pe scena,relatii sexuale cu un barbat,droguri in valoare de 20 mil.$ si o tentativa nereusita de a o cucerii pe Joan Jett:

Steven a lansat pe 31 Mai,anul acesta cea de'a doua biografie,"Does the noise in my head bother you?".
Prima,Walk This Way,lansata in 1997 fiind "neconcludenta"dupa spusele sale.
Acesta a vrut ca cea de a doua sa fie o descriere amanuntita a cariereai sale si vietii de rocker in general.
Este cunoscut pentru aventurile de o noapte,excesele,cantitatile imense de draguri pe care le-a consumat,vocea nemaipomenita si relatiile terminate mai mereu scandal.
Toate acestea aveau sa fie trecute in cartea mai sus mentionata.Carte pe care as face moarte de om pentru a pune mana.
Ma rog...
Aceasta a creeat multe controverse pentru declaratii poate prea...necenzurate pe care le-a dat Steven(in stilul propiu)si pentru informatiile socante(pentru unii).


In aceasta,Steven vorbeste in detaliu despre relatiile sexuale cu diferite femei sau...barbati.
Un scurt paragraf din aceasta ar fi:

"Am intretinut relatii sexuale cu un barbat.Eram undeva la inceputul anilor '80,nu mi-a placut."

Faptul ca acesta nu a dezavaluit identitatea "partenerului de sex opus" a ridicat anumite semne de intrebare pentru cei ce speculau acum multi ani cum ca acesta ar fi avut ceva mai mult decat o prietenie cu Joe Perry.De asemenea,multi s-au intrebat de unde stie Steven Adler ca acesta are un penis de marimi impresionante(pe pana mea...au avut un turneu impreuna,au impartit gagici,tigari si whiskey...da,chiar ma intreb de unde stie)si odata cu lansarea cartii l-au trecut si pe acesta pe lista.

In aceelasi capitol povesteste in amanunt multele relatii pe care le-a avut,despre putinele femei pe care le-a iubit,totul despre familie si despre droguri si aventurile din turneu.

"Impresarul meu stie cel mai bine tot ce se intampla in turneul unei trupe rock.Ascundeam droguri in tobe,whiskey'ul si Coca-Cola era oriunde pe scena si dupa show voiam sa fetele sa ma astepte la dus.Nu suportam ideea ca au mai fost cu inca 100 barbati inaintea mea,voiam sa fie curate."

De asmenea vorbeste despre relatia cu copii sai,cum era sa moara de la o supradoza de heroina si cele 20 mil.$ pe care i-a prizat:

“Am aruncat pe fereastra 20 de milioane de dolari. Mi-am prizat Porsche-ul, mi-am prizat avionul, mi-am prizat casa in timpul cand am fost pierdut din cauza dependentei fata de droguri si alcool.Stiam ca trebuie sa ma opresc,si daca eram de capul meu nu cred ca reuseam nici azi.Obisnuiam sa prizez pe scena,era sa mor de la o supradoza de heroina.Copii mei au fost cei ce m-au facut sa ma opresc,daca nu erau ei eram mort de mult.
Nu mai vreau sa fiu niciodata un exemplu rau pentru ei..."

Drogurile au pus fara dar si poate stapanire pe o mare parte din viata lui Steven Tyler,fapt care l-a demonstrat si intr-un interviu cand a declarat:

"I was so out of it that when I got mugged -- the guy stuck a pistol in my mouth -- I didn't care whether I lived or died," he writes. "I was half-dead anyway."


Si daca orice femeie i-a cazut in brate(sau ma rog...in pat),chiar el a declarat ca este una singura care i-a rezistat-Joan Jett(mi-a placut prea mult faza asta ca sa nu o trec aici).

El isi aminteste:

"Touring together, I pulled a chair up to her hotel door, stripped naked, sat down spread eagle and rang the bell."

"I'm not into big 10-inch honey."A spus,si a trantit usa.

Pentru cei ce nu stiu "Big 10-Inch Record" este unul din hiturile Aerosmith.



Acesta ar fi un scurt rezumat din viata tumultoasa a unuia dintre cei mai carismatici,nebuni,legendari solisti ai tuturor timpurilor.
Sper ca va placut si...desigur cele 3 intrebari cu care v-am obisnuit:

1.V-a placut acest articol?
2.Credeti ca este Steven Tyler cel mai controversat personaj din lumea rock'ului?(Daca nu,atunci cine?)
3.Despre ce subiect ati vrea sa scriu in urmatoarea editie "Sex,Drugs and Rock N'Roll"?

13 comentarii:

  1. Thanks a lot ca i-ai indeplinit dorinta asta 'fantomei':))).
    -1)Liv este superba de cand era un bebelus. Apropo, ea nu a aflat in adolescenta ca Steven este tatal ei, ci in jur de 8 ani.
    0) Daca 'pui mana' pe biografie, sa nu ma uiti:)).

    1) Normal ca mi-a placut, doar este despre Steve', right?
    2) Probabil cel mai controversat este Alice Cooper. :-??
    3) Hmm . .pe moment sunt in pana de idei.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Innocent Phantom
    Cu cea mai mare placere.
    Citisem undeva ca in jurul varstei de 14 ani:-?
    Anyway...am modificat:D

    RăspundețiȘtergere
  3. 1.Evident,imi place tot ce scrii pe blog si iti respect munca.
    2.Hmm...Probabil
    3.Ma gandeam la Bret Michaels:reality show-ul,drogurile,celebrul "Every rose has its thorn",etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Andut
    Multumesc mult!
    Mersi de idee,il vei vedea intr-o editie "Sex,Drugs and RockN'Roll" dar probabil nu in urmatoarea,am gasit deja subiectul.
    Inca odata,multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Extraordinar acest post, Anais draga. De unde ai avut atatea informatii, date, marimi ale penisului :)) etc...
    1. Intrebare retorica, nu?
    2.Eu sunt de parere ca Ozzy ar fi, prietenii stiu de ce.
    3. Este o carte numita ''Sex, Drugs and Bon Jovi''. Ca sa nu fac aluzii mai directe :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Maverick
    Mersi,secretele meseriei:))
    Pe care tu o ai:-",cred ca voi face un mic istoric al picanteriilor din trupa Bon Jovi:-?mai vedem...

    RăspundețiȘtergere
  7. Meersi dear:)
    Dar sti ca eu i-am propus Andreei sa scrie despre Kurt Cobain?:P
    Oricum Steve e o legenda,am spus-o si o sa o mai spun..Il ador!

    RăspundețiȘtergere
  8. @AndreeaF
    Da,stiu:">
    Dar am zis sa incepem cu ceva mai controversat si abia apoi ajugem la Kurt(nu am destule "picanterii").

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum sa nu ai?Tot scandalul cu moartea lui..cu Coutney,cu drogurile,despre copilaria lui:)) ehee..ai ce scrie:)

    RăspundețiȘtergere
  10. @AndreeaF
    Vreau sa gasesc ceva MAI picant decat informatii pe care le gasesti pe toate gardurile(wiki).

    RăspundețiȘtergere
  11. @AndreeaF
    Credeam ca stii asta deja:))

    RăspundețiȘtergere